Bra att veta vid anmälan

Nedan finner du information om anmälan till Cityvarvet

Nedan finner du information om anmälan till Cityvarvet

Ålder
Cityvarvet är loppet för dig som är mellan 14-19 år (född 98-03). Det finns sex olika klasser; flickor 15, flickor 17, flickor 19, pojkar 15, pojkar 17 och pojkar 19.

Anmälan via hemsidan
Du anmäler dig till Cityvarvet här på hemsidan. Observera att anmälan inte är giltig förrän anmälningsavgiften är betald. Betalning av anmälan kan ske via kort eller direktbetalning.

Innan du anmäler dig eller en anhörig måste uppgifter för den person som ska springa registreras på Mina sidor. Som förälder använder du din egen e-post vid anmälan av ditt barn. Om personen redan har ett konto använder du det och loggar in. När du är inloggad på Mina sidor kan du göra din anmälan.

Anmäla andra
Vill du ge bort en start i Cityvarvet i födelsedagspresent, julklapp eller kanske bara för att du vill få igång din vän? Anmäl personen och ladda ned ett presentkort.

Anmälan är personlig
Anmälan till är personlig. Det är inte tillåtet att springa i någon annan löpares namn. Vi hanterar inte namnändringar i Cityvarvet.

Anmälningsavgifter 2017
200 kronor t.o.m. 31 mars 2017 (250 kronor fr.o.m. 1 april). Anmälan under tävlingshelgen 300 kronor. Funktionströja (t-shirt) ingår i anmälan till Cityvarvet, ange storlek vid i anmälan.

T-shirt
En snygg funktionströja (t-shirt) ingår i anmälan till Cityvarvet, ange storlek vid i anmälan.

Adressändring
Din adress ändrar du under användarprofil på Mina sidor.

Fullständiga villkor
När du anmäler dig till Cityvarvet går du med på följande villkor.