Bra att veta vid anmälan

Här hittar du information om anmälan till Göteborgsvarvet Marathon

Den 27 februari 2014, kl 13:00, släpptes de första 7 000 startplatserna av totalt 15 000 till Göteborgsvarvet Marathon.

Att anmäla sig
Du anmäler dig till Göteborgsvarvet Marathon här på hemsidan. Observera att anmälan inte är giltig förrän anmälningsavgiften är betald. Betalning av anmälan kan ske via kort- eller direktbetalning. Vi skickar inte ut några inbetalningskort.

Innan du anmäler dig måste du registrera dina uppgifter på Mina sidor. Om du redan har registrerat ett konto tidigare använder du det och loggar in. När du är inloggad på Mina sidor kan du göra din anmälan.

Överlåtelse av startplats
Från och med den 1 november 2014 till och med den 30 juni 2021 har du möjlighet att överlåta din startplats till annan löpare mot en avgift på 250 kronor. Du överlåter din startplats genom att anmäla detta på vår hemsida. Det är inte tillåtet att överlåta en startplats till annan eller låta någon annan springa i ditt ställe, utan att betala avgiften och anmäla överlåtelsen via vår hemsida. Efter 30 juni 2021 är det inte möjligt att överlåta sin startplats till en annan löpare.

Anmälningsavgifter 
Göteborgsvarvet Marathon: Anmälningsavgift 1100 kronor (t.o.m. 2018-09-19, i mån av plats).

Ålder
Enligt Svenska Friidrottsförbundets regler ska man vara 17 år för att delta i ett maraton. Vi tar alltså emot anmälningar från löpare födda 2004 och tidigare till Göteborgvarvet Marathon. Om du vid anmälan är under 18 år måste du ha målsmans godkännande.

Adressändring
Din adress ändrar du under användarprofil på Mina sidor.

Fullständiga villkor
När du anmäler dig till Göteborgsvarvet Marathon samtycker du till följande villkor.