Lilla Varvet Fun Zones vänner

Stort tack till alla Lilla Varvet Fun Zones vänner som förhöjer upplevelsen för så väl stora som små.


Vår huvudpartner Stadium är på plats med en uppblåsbar pannaplan där du kan utmana kompisarna i roliga fotbollsdueller, klättra på klätterväggen och var med i tävlingar med chans att vinna platser på Stadium Sports Camp i Halmstad i sommar. Göteborgsvarvets officiella t-shirt säljs även inne i Frölundaborg.

Plats: Frölundaborg

Stadium


Vid Bra Bils område får du prova att köra bilar – i lite mindre format. Åk Bobby Cars och kör radiostyrda Volvobilar runt en rolig bana så snabbt du kan och var med och tävla om fina priser. Vill du ta en paus i bilkörandet kommer det även att finnas en pysselhörna på plats med målarböcker, godis och ballonger.

Plats: Frölundaborg

Bra Bil


dafto

Träffa Daftös pirater på Minivarvet och Lilla Varvet! Utmana varandra i piratfäktning och ha kul tillsammans med vänner och familj. Under söndagen kommer piraterna att uppträda från scenen på Varvstorget. Som huvudpartner till Lilla Varvet och Minivarvet tillför vi äventyr och rörelse med våra pirater som kommer göra allt för att barn och ungdomar ska ha kul, aktiveras och vilja att röra på sig mer.

Plats: Minivarvet och Frölundaborg

Daftö Resort


Kom och lek med oss i Chiquita Kids corner.
Ta dig igenom vår uppblåsbara hinderbana, hoppa i Chiquita hoppborgen, få ett schysst klistermärke och ta en bild i vår fotoaktivering. När du genomfört alla aktiveringar får du en schysst premie.
Vi ses i Chiquita Kids Corner!

Plats: Minivarvet

Chiquita


Testa Kids Parkour och utmana mamma, pappa, dina kompisar eller kanske SATS personal på SATS Kids Parkour hinderbana! Hoppa högt, hoppa långt, kryp och rulla runt- ett måste för dig med myror i brallorna!

Plats: Minivarvet

SATS


Testa Allhyrs coola uppblåsbara hinderbana i Slottsskogen, hoppa i hoppborgar, åk rutschkana och utmana kompisarna i nattduellen eller jätteboxning i Frölundaborg.

Plats: Minivarvet och Frölundaborg

Allhyr


AirHop är på plats med en trampolin där besökarna kan hoppa och ha skoj. Passa på att snurra på vårt lyckohjul och prata med oss om Göteborgs hopparadis.

Plats: Minivarvet

Airhop


Träffa Alfons Åbergs Kulturhus på Minivarvet och Lilla Varvet Fun Zone!
Alfons Åbergs Kulturhus och Volvo museum medverkar för tredje året i rad på Minivarvet med sång och musik för de allra minsta. Ett glatt, roligt och uppskattat inslag i Slottsskogen.Speltider: Var 30 minut! Håll utkik efter en orangefärgad folierad Volvo. Kul erbjudande väntar till alla barn som deltagit. Välkomna!

Plats: Minivarvet

Alfons Åbergs Kulturhus


Snickra och skapa efter egen fantasi med NCC!
Vill du bygga en cool bil, ett rymdskepp eller ett stall till dina enhörningar? Allt är möjligt – det är bara din egen fantasi som sätter gränser! Alla barn som är sugna på att prova på att snickra är välkomna till vårt tält. Det kommer finnas gott om material, verktyg och kunnig personal som hjälper till när det behövs.
Barnens Byggskola är ett smakprov på vår byggvärld – varmt välkomna till oss i Lilla Varvet Fun Zone!

Om NCC: Vår vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. NCC är ett av de ledande företagen inom bygg, fastighetsutveckling och infrastruktur i norra Europa.

Plats: Frölundaborg

Barnens byggskola


Träna alla friidrottens grenar, utmana dig själv och lär känna nya vänner på IF Kvilles friidrottsskola för barn mellan 7 och 14 år.

Plats: Friidrottens Hus

If Kville


Över 1000 barn provade vår hinderbana by Military Fitness i Fun Zone förra året och givetvis är vi tillbaka i år igen. Banan är ca 250 meter med ett 10-tal roliga och utmanande hinder. Registrering sker på plats och det är helt gratis att vara med. Hoppas vi ses!

Plats: Utanför Frölundaborg
Military Fitness


För andra året i rad finns Frölunda HC representerat i samband med Lilla Varvet Fun Zone i Frölundaborg. Frölunda HC finns på plats mellan 10.00 och 17.00 den 21 maj och bjuder på en hel del smått och gott: Med en tävling (gissa puckar i en hink), skottborg, sminkning, träffa klubbens maskot Frölle.

Barn- och ungdomshockeyn är en stor och viktig del av Frölunda HC:s verksamhet och det är därför självklart för föreningen att finnas med i sammanhang som främjar just fysiskt aktivitet för barn och ungdomar.

Frölunda Hockey