Lilla Varvet Fun Zones vänner

Stort tack till alla Lilla Varvet Fun Zones vänner som förhöjer upplevelsen för så väl stora som små.


Vår huvudpartner Stadium är på plats med sitt fantastiska CSR-projekt Stadium Sports Camp – Sveriges största läger! Utmana kompisarna i roliga fotbollsdueller, visa dina skills i fotbollsbiljarden och luska ut det hemliga ordet så kan du vinna en plats på Stadium Sports Camp i Halmstad i sommar!

Plats: Frölundaborg och Minivarvet

Stadium


Testa Kids Parkour och utmana mamma, pappa, dina kompisar eller kanske SATS personal på SATS Kids Parkour hinderbana! Hoppa högt, hoppa långt, kryp och rulla runt- ett måste för dig med myror i brallorna! Föreviga minnet av en härlig dag mot vår fotovägg.

Plats: Minivarvet

SATS


Testa Allhyrs coola uppblåsbara hinderbana i Slottsskogen, hoppa i hoppborgar, åk rutschkana och utmana kompisarna i nattduellen i Frölundaborg.

Plats: Minivarvet och Frölundaborg

Allhyr


AirHop Trampolinpark är på plats med två trampoliner där besökarna kan hoppa och ha skoj. Passa på att snurra på lyckohjulet och prata med oss om Göteborgs första trampolinpark, där det anordnas både kalas och företagsevent! AirHop är familjeparken med något för alla!

Plats: Minivarvet

Airhop


Träffa Alfons Åbergs Kulturhus på Minivarvet och Lilla Varvet Fun Zone!
Alfons Åbergs Kulturhus medverkar för femte året i rad på Minivarvet med sång och musik för de allra minsta. Ett glatt, roligt och uppskattat inslag i Slottsskogen. Håll utkik efter en orangefärgad folierad Volvo. Kul erbjudande väntar till alla barn som deltagit. Välkomna!

FM: 10.30-10.40, 11.00-11.10, 11.30-11.40, 12.00-12.10
Rast
EM: 13.30-13.40, 14.00-14.10, 14.30-14.40, 15.00-15.10, 15.30-15.40

Plats: Minivarvet

Alfons Åbergs Kulturhus


Vid Bra Bils område får du prova att köra bilar – i lite mindre format. Åk Bobby Cars och kör radiostyrda Volvobilar runt en rolig bana så snabbt du kan och var med och tävla om fina priser. Vill du ta en paus i bilkörandet kommer det även att finnas en pysselhörna på plats med målarböcker, godis och ballonger.

Plats: Frölundaborg

Bra Bil


Studsa runt i hoppborgar, chilla i en saccosäck och var med i flera spännande tävlingar! I vårt härliga lekområde har Jollyroom bunkrat upp med massor av roligheter för alla kids (och vuxna 😉)

Plats: Frölundaborg

Jollyroom


Snickra och skapa efter egen fantasi med NCC!
Vill du bygga en cool bil, ett rymdskepp eller ett stall till dina enhörningar? Allt är möjligt – det är bara din egen fantasi som sätter gränser! Alla barn som är sugna på att prova på att snickra är välkomna till vårt tält. Det kommer finnas gott om material, verktyg och kunnig personal som hjälper till när det behövs.
Barnens Byggskola är ett smakprov på vår byggvärld – varmt välkomna till oss i Lilla Varvet Fun Zone!

Om NCC: Vår vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. NCC är ett av de ledande företagen inom bygg, fastighetsutveckling och infrastruktur i norra Europa.

Plats: Frölundaborg

Barnens byggskola


Nordea Masters kommer erbjuda testa-på-golf med putting och chipptävlingar. Så ta med dina vänner och testa dina golfkunskaper hos oss!

Plats: Frölundaborg

Nordea Masters


Kom och besök Thules utställning under Göteborgsvarvet. Här kan du prova våra nya löparvagnar Thule Urban Glide 2 och Thule Glide 2 på en liten bana. Alla som deltar med sitt barn får en liten gåva till barnen. Det kommer även att finnas möjlighet att prova och känna och klämma på många andra av Thules produkter. Välkomna!

Plats: Slottsskogen

Thule


Utmana dig själv, dina kompisar, syskon eller kanske föräldrar i Pantameras Hinderbandybana, känd från SM-finalerna i Innebandy.
Hos oss kan du även testa dina kunskaper i vårt PANTQUIZ och ha chans att vinna något kul och användbart.

Plats: Frölundaborg

Pantamera


Träna alla friidrottens grenar, utmana dig själv och lär känna nya vänner på IF Kvilles friidrottsskola för barn mellan 7 och 14 år.

Plats: Friidrottens Hus

If Kville


Över 1000 barn provade vår hinderbana by Military Fitness i Fun Zone förra året och givetvis är vi tillbaka i år igen. Banan är ca 250 meter med ett 10-tal roliga och utmanande hinder. Registrering sker på plats och det är helt gratis att vara med. Hoppas vi ses!

Plats: Utanför Frölundaborg
Military Fitness