GothiaTower-2014-2

Boka ditt boende inför GöteborgsVarvethelgen

Publicerad: 17 Mar, 2014

Du har väl inte missat att du kan boka ditt boende under GöteborgsVarvethelgen direkt på vår hemsida? Antalet platser är begränsat så var ute i god tid.

Erbjudande gäller för två nätter, mellan den 16 till 18 maj, och du väljer mellan hotell eller sovsal. Från samtliga boendealternativ tar du dig enkelt med spårvagn eller buss till och från GöteborgsVarvets start- och målområde.

Kommer du med tåg rekommenderar vi Scandic Europa och Scandic Crown som ligger i anslutning till Centralstationen. Längre upp på Avenyn, hjärtat av Göteborg, hittar du Scandic Rubinen och ett stenkast därifrån Scandic Opalen. För familjen och sällskap på tre till fyra personer rekommenderar vi Best Western Hotel Mektagonen. Vill du bo med eliten så är det Gothia Towers Hotel vid Korsvägen som gäller. Till dig som vill ha ett billigare boende rekommenderar vi sovsal på Hvitfeldska gymnasiet. Där kan du antingen välja att reservera en plats och ta med dig eget sovunderlag och sovsäck eller boka en säng där täcke och kudde ingår. Är ni ett stort kompisgäng kan ni boka en hel sovsal tillsammans med plats för tio personer.

Boka ditt boende här

Foto: Gothia Towers

Publicerad: 17 Mar, 2014