Fredriks vegetariska favorit på julbordet

Publicerad: 14 Dec, 2017

Kocklandslagets Fredrik Borgskog delar här med sig av sin julbordsfavorit. Fredrik som annars jobbar på Michelinkrogen Upper house Dining i Göteborg förbereder sig tillsammans med sina landslagskollegor till Göteborgsvarvet 2018. I sin uppladdning delar kockarna med sig av sina bästa vegetariska löparrecept.

Sirapsstekt kålrot med whiskeycheddar
1kg grovt kubad kålrot
50g smör
0,5dl ljus sirap
0,5dl äppelcidervinäger
salt
1dl riven whiskeycheddar

Smält smöret och vänd sedan runt med kålroten, sirap, vinäger & salt. Rosta av på 175grader tills kålroten är mjuk. (ca 30 minuter) Toppa med riven whiskeycheddar innan servering.

Läs mer om Fredrik Borgskog
Läs mer om Kocklandslagets Varvetrecept

Publicerad: 14 Dec, 2017