Spring din bästa mil i Mantorp!

Gör dig redo för 10 km på en snabb, flack bana. Din tid från Varvetmilen Mantorp/Linköping är dessutom seedningsgrundande till Göteborgsvarvet 2020.

Banan:Bansträckning för Varvetmilen Mantorp/Linköping

Banan är flack och mäter totalt 10 kilometer.

Tävlingsinformation:Anmälan

Till och med 22 mars kostar anmälan 275 kr, därefter höjs priset till 375 kr. Anmälan på webben stänger en timma före start.

Anmäl dig här

OBS! Om loppet skulle bli fulltecknat stänger anmälan tidigare!

Tävlingsinformation:Om loppet

Tid: Klockan 11:00 den 28 mars är det gemensam start för Varvetmilens alla löpare.

Adress: Mantorp Parks motorbana i Mjölby

Startbevis och nummerlapp: Du får ditt startnummer skickat till dig via e-post och hämtar ut din nummerlapp i tävlingscentrum på tävlingsdagen. Öppet kl 08.00-10.45. Vi rekommenderar att du hämtar ut din nummerlapp och säkerhetsnålar i god tid innan start.

Inför start: Vi rekommenderar att du kommer ombytt. Det finns omklädningsrum och duschar för damer och herrar, men det är begränsade utrymmen.

Du kan lämna dina värdesaker vid nummerlappsutdelningen/efteranmälan vid Dalaskolan, öppet kl 08.00-10.45, på tävlingsdagen.

Tidtagning: I Varvetmilen sker tidtagningen med nettotid. Vi använder ett automatiskt tidtagningssystem där alla löpare har ett chip som är fäst på nummerlappen. Den officiella tiden är nettotiden från startlinjen till målgången, du behöver alltså inte trängas för att få en bra position i starten.

Efter loppet: Vid målet erhåller alla löpare som fullföljer medalj. Här finns även vätska och Kexchoklad.

Tävlingsinformation:Regler/Resultat

Varvetmilen kommer att genomföras i enlighet med Svenska Friidrottsförbundets regler för långlopp. Varje anmälan är personlig och kan inte överlåtas till annan löpare. Varje löpare ställer upp på egen risk.

Placering i startfält: I Varvetmilen tillämpar vi ”kompisseedning”. Detta innebär att alla löpare hjälps åt att ge bästa förutsättningar för hela startfältet att få en så smidig resa som möjligt från start till mål. Du avgör själv var i startfältet du skall starta. Ställ dig där du själv tycker att du tidsmässigt bäst hör hemma! Tillhör du den snabbare delen av startfältet ställer du dig långt fram.

Resultat: Ett sms med ditt resultat skickas efter målgång. Resultatet redovisas på hemsidan senast 12h efter loppet.

Seedningsregler:Seedningsregler för Göteborgsvarvet

I Göteborgsvarvet startar deltagarna i ett stort antal startgrupper. Det som avgör vilken startgrupp en löpare hamnar i beskrivs i seedningsreglerna.

Läs mer

Arrangör:Varvetmilen Mantorp/Linköping arrangeras av IK Akele.

Huvudpartner

Partner