Göteborgsvarvets Evenemangs- och mediepartners

Evenemangspartner:AB Volvo

För Volvokoncernen är det en självklarhet att vara en del av folkfesten under Varvetveckan och erbjuda anställda möjlighet att delta i Cityvarvet, ta sig an Stafettvarvet med kollegerna och att delta i Volvos egna startgrupp under Göteborgsvarvet. Volvokoncernens rötter sträcker sig tillbaka till tjugotalet, 1928 rullade vår första lastbil ut från fabriken i Göteborg. Då som nu drivs vi av att skapa framtidens transportlösningar. På samma sätt som ett blodomlopp, är våra lastbilar, bussar, motorer, anläggningsmaskiner och finansiella tjänster betydelsefulla i många av de samhällsfunktioner som de flesta av oss är beroende av och möter varje dag.

Evenemangspartner:Göteborg Energi

Göteborg Energi har ett långsiktigt samarbete med Göteborgsvarvet och bidrar till att evenemanget blir mer hållbart genom att leverera 100 % förnybar el. Som göteborgarnas energibolag vill vi också bidra till den lokala folkfesten och det gör vi framförallt genom att arrangera Minivarvet på Milleniumplatsen. Publik och löpare kan också ladda sina mobiler på någon av våra mobilladdare i start- och målområdet. Vi möjliggör också datakommunikation för tv-sändningar, wifi och har fyra energistationer till löparna längs banan.

Göteborg Energi är också huvudpartner till Minivarvet och Göteborgsvarvet Marathon.

Evenemangspartner:Garmin

Garmin är världsledande inom satellitnavigation och har tillverkat produkter för navigation och kommunikation sedan 1989. 2006 lanserade de sin första träningsklocka och har sedan dess utvecklat mängder med produkter inom många olika sportsegment. Garmin erbjuder klockor till alla typer av löpare. Allt från aktivitetsarmband och enklare pulsklockor till avancerade multisportsklockor. Som Timing partner till Göteborgsvarvet vill Garmin hjälpa deltagarna att nå sina mål genom att presentera tider och resultat.

Evenemangspartner:GP Batteries

GP Batteries är världens största producent av laddningsbara batterier och arbetar ständigt med att göra laddning enklare. Med fokus på bärbara lösningar och energieffektiva batteritekniker ger GP Batteries dig möjligheten att välja batterier med lång livslängd som du kan ta med dig ut i naturen, på resan eller löprundan. Under Göteborgsvarvet anordnar GP Batteries laddade aktiviteter i start- och målområdet samt hejar på löparna längs bansträckningen.

Evenemangspartner:NJIE

NJIE fortsätter att vara stolt evenemangspartner till Göteborgsvarvet och vill främja en aktiv livsstil. NJIE med bland annat on-the-go produkterna ProPud i portföljen vill underlätta för dig som vill leva mer hälsosamt utan att göra avkall på kvalité eller smak. NJIE kommer att finnas på Göteborgsvarvet Expo, vid start och målområdet, längs bansträckningen och med en ProPud i målfållan till alla som går i mål. Läs gärna med om NJIE här.

NJIE är också evenemangspartner till Trailvarvet, Stafettvarvet, Specialvarvet, Cityvarvet, Yogavarvet och Lilla Varvet, samt partner till Varvetmilen.

Evenemangspartner:SATS

SATS är Nordens ledande träningsföretag med över 100 helägda center, 270 000 medlemmar i Norden och dryga 220 000 gruppträningstillfällen varje år. SATS hjälper dig gärna med dina förberedelser inför loppet och under evenemanget så värmer SATS upp alla deltagare i Göteborgsvarvet.

SATS är evenemangspartner till samtliga lopp under Varvetveckan.

Mediepartner:Mix Megapol

Mix Megapol är officiell mediapartner till Göteborgsvarvet. Mix Megapol är en del av Bauer Media som är Sveriges största kommersiella radioföretag med närmare 5 miljoner lyssnare varje vecka.

Mix Megapol bidrar till folkfesten kring evenemanget.

Mediepartner:Göteborgs-Posten

Göteborgs-Posten är stolt mediepartner till Göteborgsvarvet. Tillgängligheten, vårt engagemang och en nära kontakt med göteborgarna gör att vi kan ge våra läsare lokal kvalitetsjournalistik. Vi arbetar för att få folk i rörelse och bidra till att förbättra folkhälsan hos unga och vuxna på ett lustfyllt sätt. Vi bevakar, förklarar och guidar läsaren kring det som händer före, under och efter folkfesten. Följ oss på #goteborgsposten