Upplev Göteborg

Upptäck staden

Göteborg är en härlig stad, så varför inte passa på att förena nöje med nöje? Se till att göra det bästa av tiden i stan före och efter loppet.

hero-divider

Ta tåget till Varvet!

Ta löpartåget från Stockholm (Katrineholm eller Skövde) till Göteborgsvarvet den 19 maj. Vi ordnar det praktiska, du vilar och laddar. Samtidigt som du bokar din resa kan du förbeställa maten och få nummerlappen på tåget. Enkelt och smidigt.

Boka löpartåget

Hyr ut din bostad

Vill du ha ett tillskott i semesterkassan – och samtidigt hjälpa Göteborgs Friidrottsförbund? Då ska du hyra ut ditt boende en period i Maj 2018 och 2019. Hyr ut ditt boende under Göteborgsvarvet
Läs mer här

Taxi Göteborg – åk vart du vill, även in i mål!

Du ska inte behöva tänka på något mer än att springa. Planera i förväg och boka en taxi som kan ta dig till starten, eller varför inte ta en taxi hem när varvet är slut – det är du värd! Dessutom, om orken tar slut under varvet, kommer våra brytförare och bilar stå längs med banan och gratis köra dig in i mål.

Vi finns här för dig, varje dag, dygnet runt, under hela din vistelse och tar dig vart du vill.
Till Taxi Göteborg 

Boka ditt boende via Göteborgsvarvet

Vi rekommenderar att du bokar ditt boende via Göteborgsvarvets officiella hotell Gothia Towers Hotel under Göteborgsvarvshelgen 2018. Antalet platser är begränsat, så var ute i god tid.
Boka boende på Gothia Towers

 

 

Turistinfo

Tips för dig som besöker Göteborg

Ät gott

Göteborg är en stad full av trevliga och mysiga restauranger. Passa på att äta gott när du är på besök.

Restaurangtips

Roa dig

Göteborg är en stad full av liv och rörelse. Se efter om det är något evenemang i stan som passar dig!

Evenenemangtips

Se stan

Missa inte att ta en runda på stan när du är i Göteborg. Fina sevärdheter och bra shopping.

Sevärdheter
Shopping

Så hittar du till startområdet

Startområdet till Göteborgsvarvet 21km hittar du vid Slottsskogsvallen i centrala Göteborg. Om du ska springa så tänk på att ge dig av i god tid så att du slipper stressa till starten. Som löpare åker du gratis i kollektivtrafiken den 19 maj. Det finns också bilparkeringar med direktbussar till startområdet.

Läs mer

Så följer du loppet

Göteborgsvarvet vore sig inte likt utan sin hängivna publik. Inte mindre än 200 000 supporters kantar Göteborgsvarvsbanan vilket gör Varvet till Sveriges största liveevent. Storbildsskärmar, liveband och andra aktiviteter håller stämningen uppe timme efter timme.

Läs mer