Bra att veta vid anmälan

Nedan hittar du information om anmälan till Göteborgsvarvet seminarier 2017.

Seminarieavgifter

Pris medlemmar i ”Svensk förening för fysisk aktivitet och idrottsmedicin, och delföreningar inom Svensk Idrottsmedicin”:

Studentpris: 400 kr per seminariedag (medtag studentlegitimation till seminarierna)

Följande ingår; tillträde till valda seminarier, kaffe, lunch och inträde till mässan Göteborgsvarvet Expo. T.o.m. den 6 april ingår även en värdekod för anmälan till Göteborgsvarvet 2017. Anmälan görs på www.goteborgsvarvet.se, värdekoden gäller som betalning och är giltig t.o.m. den 6 april 2017. Värdekoden till Göteborgsvarvet 2017 får du med kvittot när du har betalat din seminarieanmälan.

För slutgiltig anmälan till Göteborgsvarvet ansvarar den enskilde deltagaren, som registrerar sin anmälan till tävlingen via Göteborgsvarvets hemsida www.goteborgsvarvet.se och Mina sidor. Värdekoden fungerar som betalning. Koden är giltig till och med 6 april året för det aktuella loppet. Kod som ej nyttjats senast den 6 april förfaller och kan inte längre användas.

Anmälan

Du anmäler dig till Göteborgsvarvet seminarier på vår hemsida,
till anmälan
Villkor

Betalning kan endast ske med kort. Efter genomförd anmälan och betalning erhåller du en bokningsbekräftelse via e-post. Observera att anmälan är bindande. Du kan dock överlåta din plats till annan person. Önskar du överlåta din plats ber vi dig ändra i din anmälan. Du erhåller ett lösenord i din bokningsbekräftelse och kan ändra i din anmälan fram till den 1 maj, 2017.
För mer information vänligen kontakta Göteborgsvarvetskundtjänst på info@goteborgsvarvet.se eller 031-772 78 80.

Kontakt

För mer information, tillägg eller ändringar i din anmälan vänligen kontakta Göteborgsvarvet, info@goteborgsvarvet.se.

Partner

I samband med seminarierna arrangeras en utställning där företag har möjlighet att möta deltagarna. Det går att delta som utställare eller via sponsring. Detta ingår för dig som är utställare under Göteborgsvarvets seminarier:
• Tio fribiljetter till mässan Göteborgsvarvets expo
• Två fribiljetter till Göteborgsvarvets seminarier
• Utställningsyta utanför konferenslokalen, 3×1 meter
• Logga på hemsidan om seminarierna och exponering i delar av marknadsföringen
Pris: 5 000 kr
Läs mer om att vara partner