Låt din träning göra skillnad!

Uppvarvningen

Under våren gör Göteborgsvarvet en ny programserie, Uppvarvningen, av och med Stephan Wilson till förmån för Ung Cancer. Se hela programserien nedan eller gå direkt till insamlingen.

hero-divider

Episod 5

I tonåren fick Christian sin första hjärntumör. Sedan dess har han tvingats genomgå ytterligare tre stycken. Men det skedde till ett högt pris – högskolestudierna fick avbrytas och Christian lever idag med en synskada som begränsar honom varje dag, I den femte episoden av #uppvarvningen träffar Stephan Wilson Christian som berättar sin starka historia. 


Episod 5 #uppvarvningen

I tonåren fick Christian sin första hjärntumör. Sedan dess har han tvingats genomgå ytterligare tre stycken. Men det skedde till ett högt pris - högskolestudierna fick avbrytas och Christian lever idag med en synskada som begränsar honom varje dag.I den femte episoden av #uppvarvningen träffar Stephan Wilson Christian som berättar sin starka historia. På uppvarvningen.se kan du starta din egen insamling till förmån för Ung Cancer, för att fler unga vuxna som lever med eller nära cancer ska få stöd i sin kamp.

Publicerat av Göteborgsvarvet den 8 april 2018

Episod 3

Hur fortsätter man leva när det ofattbara händer?
I den tredje episoden av #uppvarvningen träffar Stephan Wilson Emma. Hon berättar om livet med cancern och hur man, på något sätt, måste hitta en ny typ av vardag och lära sig hantera sjukdomen.


Episod 3 #uppvarvningen

Hur fortsätter man leva när det ofattbara händer?Emma, drabbadmedlem hos Ung Cancer, gick 2011 från att ha hela livet framför sig till att behöva leva med en obotlig hjärntumör. För ett år sedan fick hon dessutom bröstcancer. I den tredje episoden av #uppvarvningen träffar Stephan Wilson Emma. Hon berättar om livet med cancern och hur man, på något sätt, måste hitta en ny typ av vardag och lära sig hantera sjukdomen. Vi på Göteborgsvarvet är hänförda av Emma och hennes styrka. Hon sprider kunskap om sjukdomen och lär oss att stanna upp, ta ett andetag och vara tacksamma över det vi har. Att Ung Cancer stöttar Emma, och andra unga vuxna som lever med eller nära cancer, är så så viktigt. Episoden är tillägnad Emmas syster Hanna Skoglund.12.05.1988 - 20.02.2018. ❤️

Publicerat av Göteborgsvarvet den 25 februari 2018

Episod 2

Tränar du också för att fixa 21 km under drömgränsen 2 timmar?
I den andra episoden av #uppvarvningen testar Stephan Wilson sin fysik i ett toppavancerat labb och får råd kring sin löpning. Samtidigt springer Stephan inte bara för sig själv, utan till förmån för Ung Cancer.


Episod 2 #uppvarvningen

Tränar du också för att fixa 21 km under drömgränsen 2 timmar? I den andra episoden av #uppvarvningen testar Stephan Wilson sin fysik i ett toppavancerat labb och får råd kring hur han ska tänka för att slippa skador och komma igång med sin löpning. Samtidigt springer Stephan inte bara för sig själv den här gången, utan till förmån för Ung Cancer och de unga vuxna som lever med eller nära cancer.

Publicerat av Göteborgsvarvet den 11 februari 2018

Episod 1

Hur går Stephan Wilsons tankar inför satsningen mot Göteborgsvarvet?
Hör om hans träningsmål, insamlingen till förmån för Ung Cancer och en pratstund med hans mamma Sara, som själv varit drabbad av cancer och delar med sig av sin berättelse.


Episod 1 #uppvarvningen

Hur går Stephan Wilsons tankar inför satsningen mot Göteborgsvarvet?Hör i den första episoden om hans träningsmål, insamlingen till förmån för Ung Cancer och en pratstund med hans mamma Sara, som själv varit drabbad av cancer och delar med sig av sin berättelse. #uppvarvningen

Publicerat av Göteborgsvarvet den 28 januari 2018