Låt din träning göra skillnad!

Uppvarvningen

Under våren gör Göteborgsvarvet en ny programserie, Uppvarvningen, av och med Stephan Wilson till förmån för Ung Cancer. Se hela programserien nedan eller gå direkt till insamlingen.

hero-divider

Episod 2

Tränar du också för att fixa 21 km under drömgränsen 2 timmar?
I den andra episoden av #uppvarvningen testar Stephan Wilson sin fysik i ett toppavancerat labb och får råd kring hur han ska tänka för att slippa skador och komma igång med sin löpning. Samtidigt springer Stephan inte bara för sig själv den här gången, utan till förmån för Ung Cancer och de unga vuxna som lever med eller nära cancer.


Episod 2 #uppvarvningen

Tränar du också för att fixa 21 km under drömgränsen 2 timmar? I den andra episoden av #uppvarvningen testar Stephan Wilson sin fysik i ett toppavancerat labb och får råd kring hur han ska tänka för att slippa skador och komma igång med sin löpning. Samtidigt springer Stephan inte bara för sig själv den här gången, utan till förmån för Ung Cancer och de unga vuxna som lever med eller nära cancer.

Publicerat av Göteborgsvarvet den 11 februari 2018

Episod 1

Hur går Stephan Wilsons tankar inför satsningen mot Göteborgsvarvet?
Hör om hans träningsmål, insamlingen till förmån för Ung Cancer och en pratstund med hans mamma Sara, som själv varit drabbad av cancer och delar med sig av sin berättelse.


Episod 1 #uppvarvningen

Hur går Stephan Wilsons tankar inför satsningen mot Göteborgsvarvet?Hör i den första episoden om hans träningsmål, insamlingen till förmån för Ung Cancer och en pratstund med hans mamma Sara, som själv varit drabbad av cancer och delar med sig av sin berättelse. #uppvarvningen

Publicerat av Göteborgsvarvet den 28 januari 2018