Bra att veta vid anmälan

Nedan finner du information om anmälan till Cityvarvet

Nedan finner du all information om anmälan till Cityvarvet

Ålder
Cityvarvet är öppen för löpare i alla åldrar.

Klasser
F15, F17, F19, P15, P17, P19, K, M

Anmälan via hemsidan
Du anmäler dig till Cityvarvet här på hemsidan. Observera att anmälan inte är giltig förrän anmälningsavgiften är betald. Betalning av anmälan kan ske via kort, swish eller direktbetalning.

Till anmälan

Innan du anmäler dig eller en anhörig kan uppgifter för den person som ska springa registreras på Mina sidor.

Om du är förälder använder du din egen e-post vid anmälan av ditt barn. Om personen redan har ett konto använder du det och loggar in. När du är inloggad på Mina sidor kan du göra din anmälan. Du kan också göra anmälan utan att vara inloggad eller ha ett konto.

Anmäla andra
Vill du ge bort en start i Cityvarvet i födelsedagspresent, julklapp eller kanske bara för att du vill få igång din vän?

Köp ett presentkort

Anmälan är personlig
Anmälan till är personlig. Det är inte tillåtet att springa i någon annan löpares namn. Vi hanterar inte namnändringar i Cityvarvet.

Anmälningsavgifter 2019
250 kronor t.o.m. 31 mars (300 kronor fr.o.m. 1 april. Anmälan 16-18 maj 400 kronor.)
Cityvarvet ungdom (födda 2000 eller senare) 200 kronor t.o.m. 31 mars (250 kronor fr.o.m. 1 april. Anmälan 16-18 maj 300 kronor.

Adressändring
Din adress ändrar du under användarprofil på Mina sidor.

Fullständiga villkor
När du anmäler dig till Cityvarvet går du med på följande villkor.

Information om möjligheten att springa gratis med Albert!

Vad är Albert?
“Jag är Albert, barnens digitala mattelärare!
Jag skapades för att göra matematik lättförståeligt och roligt. Förutom en massa kluriga uppgifter har jag över 200 korta och roliga lektioner, helt skräddarsydda efter åldrarna 3–17 år. Visst låter det bra? Starta ditt konto och testa själv!”

Om Albert

Villkor registrering Albert
För att få en gratis startplats till Lilla Varvet behöver du som målsman registrera ett konto hos Albert. Du får då en 30 dagars fri provperiod av tjänsten. Tjänsten är en prenumerationstjänst men har ingen bindningstid eller uppsägningstid. Tjänsten kostar 99 kr i månaden och aktiveras automatiskt när provperioden löpt ut.

Villkor Albert
Alberts integritetspolicy

Åldersgräns erbjudande
Målsman kan nyttja erbjudandet för barn som är under 18 år och få en gratis startplats i Minivarvet, Lilla Varvet och Cityvarvet genom att registrera ett konto hos Albert. Anmälan kräver målsman. Tjänsten är utvecklad för barn mellan 3-17 år.

Redan anmäld och vill ha pengarna tillbaka? 

Om ditt barn redan är anmäld till Lilla Varvet, Minivarvet eller Cityvarvet (under 18 år) så kan du få pengarna tillbaka*. Då behöver du anmäla barnet på nytt genom att välja ”Spring gratis med Albert”. Därefter mailar du till varvet@hejalbert.se och uppger vilken mailadress som användes vid första registreringen. Alberts kundtjänst tar vid och betalar tillbaka din anmälningsavgift. Det kommer ta mellan 5 och 10 arbetsdagar att få pengarna till ditt konto, beroende på arbetsbelastning.

*gäller ej om anmälan är en gruppanmälan gjord av en skola, förening eller ett företag.

Minivarvet – Spring gratis med Albert!
Lilla Varvet – Spring gratis med Albert!
Cityvarvet (under 18 år) – Spring gratis med Albert!