VI ÄR VARVET

Lär kän­na Nora! Hon har genom­fört sin LIA på Göte­borgsvarvet med fokus på upplevelse, brand­ing och sponsorer.

*Hur länge har du jobbat på Göteborgsvarvet/Göteborgs Friidrottsförbund?
- Sedan December 2023!

*Vad är din roll på Göteborgsvarvet?

- De senaste sex månaderna har jag haft min LIA här på varvet, där jag har arbetat med upplevelse, branding och sponsorer – områden som verkligen passar mig som handen i handsken. Det har varit både roligt och spännande! Nu ska jag även stanna kvar över Veteran-VM i friidrott, vilket känns fantastiskt roligt!

*Hur ser en vanlig dag ut för dig?

- En typisk dag består ofta av att hantera e-post, delta i möten med partners och kollegor, planering inom mina ansvarsområden och mycket annat skoj! Hänger en del i Excel om man säger så 😉

*Vad är det roligaste med ditt jobb?
Det mest givande är att se resultatet av vår planering och hur mycket det bidrar till våra deltagares upplevelse. Dessutom är det en ära att få arbeta med ett fantastiskt team där alla är engagerade i att leverera på högsta möjliga nivå.

*Vad ser du mest fram emot under/inför årets genomföranden – Varvet?

Jag såg mest fram emot att se hur alla delar samverkar. Det var otroligt häftigt att se hur olika människor i organisationen bidrar på sina sätt och hur allt sedan pusslas ihop till en helhet.

*Vad är det mest oväntade du fått göra under din tid på Varvet? Det mest oväntade är nog att jag har spelat in den officiella låten till Veteran-VM i friidrott, som snart släpps. Jag hade aldrig trott att praktiken skulle leda till det. 😉

*Något extra minnesvärt du vill dela med dig av?

Det mest fantastiska är nog den övergripande glädjen under genomförandena, från både personal, åskådare och deltagare. En magisk känsla som man kommer leva länge på!

*Hur många gånger har du sprungit varvet själv?

Tyvärr noll gånger. MEN, det kommer!

2024-05-27

← Alla nyheter