Köpa presentkort/Ge bort en startplats

Presentkort

Det är möjligt att köpa ett digitalt presentkort på en startplats till Göteborgsvarvet 2024 och övriga lopp i Varvetveckan (ej Stafettvarvet och Minivarvet). Du köper ditt presentkort direkt på hemsidan.

Observera att ett presentkortet endast gäller för det lopp och år som du köper för och kan ej flyttas fram till nästa år.

Läs mer nedan hur du går tillväga:

Köp på hemsida

  1. Klicka på länken presentkort och tryck på "till presentbutiken".
  2. Välj vilket lopp du vill köpa presentkort till.
  3. Fyll sedan i vilken e-postadress presentkortet skall skickas till.
  4. Fullfölj köpet och genomför betalningen. Du får en bekräftelse och kvitto till angiven mailadress. Bekräftelsen innehåller en PDF-fil, som du kan ge till mottagaren av presentkortet. I filen finns en värdekod som mottagaren använder som "betalning" i sin kommande anmälan. Samma kod återfinns även i mejlet.

Till dig som tagit emot ett presentkort

  1. Klicka på länken presentkort och tryck på "Lös in ditt presentkort".
  2. OBS! Det finns två olika alternativ för "Lös in ditt presentkort", ett för dig som fått presentkort som köptes innan 8 feb och ett som köptes efter 8 feb.
  3. För dig som anmält dig innan 8 feb: Fullfölj alla steg i anmälan och sist skriver du in koden från presentkortet. 
  4. För dig som anmält dig efter 8 feb: Skriv in koden direkt och fullfölj stegen efter.
  5. När du slutfört din anmälan får du en deltagarbekräftelse till din registrerade mailadress.Om du inte vill att X ska få veta att du gjort en anmälan till hen:

Du kan göra en anmälan för X, skriv X för- och efternamn i anmälan, uppge sen din egen mailadress för deltagarbekräftelsen och kvittot (skriver du kompisens mailadress får X direkt en bekräftelse på anmälan).
Ni kan när X fått presenten höra av er till info@goteborgsvarvet.se så kan vi ändra den registrerade e-postadressen så X får startbeviset till sig inför loppet. Startbeviset skickas till mailadressen ni uppgett ca 2 veckor innan loppets genomförande.

Tillbaka till FAQ