Att ta sig an utmaningar!

Ta chansen att lyssna till inspirerande föreläsare när de delar med sig av sina livs utmaningar. Utmaningar som de ibland tagit sig an med skräckblandad förtjusning. Hur tacklar du förändring? Och vågar du utmana dig själv?

Datum: 18 mars, 2015
Tid: 16:00-19:15
Plats: Gothia Towers, huvudentré, sal J1, Göteborg.

Anmälan
Anmälan kostar 195 kr och är öppen fram till den 13 mars 2015, eller så långt platserna räcker.


Ta dig över dina hinder – hur går man från bra till bäst?

Charlotta Fougberg, Ullevi FK.

Charlotta Fougberg är Sveriges snabbaste kvinna på 3000m hinder. De två senaste säsongerna har hennes utveckling varit explosionsartad, hon har gått från att vara en duktig svensk löpare till världselit. I somras vann hon EM-silver på favoritdistansen, 3000m hinder, och 2015 års mål är inom räckhåll, nämligen – VM i Peking.

Charlotta har en lång erfarenhet av träning men för att utvecklas krävs tålamod och kontinuitet. Under föreläsningen berättar hon om den fysiska och psykiska utmaningen som mötte henne när hon bestämde sig för att bli bäst.

 

 


Så vågar du springa långt!

Petra Månström tjejen bakom Maratonbloggen och Maratonpodden.

Petra Månström är tjejen bakom Maratonbloggen och Maratonpodden. Hon avskydde löpning men utmanades att ta sig an ett maraton och det med hela svenska folket som publik.

”Att gå ut offentligt och outa sin träning på en av Sveriges största dagstidningssajter gav både motivation och piska. Det finns väldigt många åsikter om hur man ska träna, tänka och se ut som maratonlöpare. Och man blir inte ”godkänd” i vissa kretsar förrän man har klarat ett lopp på en viss tid. Att ge sig i kast med snorsportarnas snorsport, löpning, gör man inte heller alltid ostraffat som kvinna med ett gott öga till makeup och snygga träningskläder.”

Petra berättar om sin resa och hur hon att parallellt med utseendedebatten bedriver seriös löpträning.


Våga utmana – våga vara annorlunda!

Christer Olsson, författare och coach.

I dagens samhälle står vi ständigt inför förändringar och nya utmaningar. Många gånger handlar det om att kunna leda sig själv i förändringen och att våga vara annorlunda.

Christer Olsson är en av Nordens mest populära och anlitade föreläsare. Här vägleder han dig inför tänkbara utmaningar och om hur du bestämmer dig för att vilja göra en förändring. Hur går du från ord till handling? Och framförallt, vågar du gå utanför din trygghetszon?

 


GöteborgsVarvet i samarbete med:

logotyp

logotyp