Rös­ta på din favoritdesign!

Nu har vi nått steg två i vår design­tävling där vi till­sam­mans med New Bal­ance och Boost​.com tar fram tryck­et till årets offi­ciel­la t‑shirt. Steg ett påg­ick mel­lan 9 mars till 19 mars där ni fick chansen att skic­ka in era bidrag. Nu har vi valt ut fem av era kreati­va och fina bidrag till röstningen. 

Se deras bidrag och tankar kring sina idéer här nedan och rös­ta på din favorit. Omröst­nin­gen är öppen t.o.m 23 mars och vin­nande bidrag pre­sen­teras på hem­si­dan och i våra sociala medi­er den 24 mars. 

Design 1:Xperience Göteborgsvarvet

Xperience symboliserar hela varvet och allt man får uppleva när man springer de fantastiska 21km runt hela Göteborg. Där man börjar och avslutar i slottsskogen och få uppleva landmärken km efter km.

-Design: Marcus Waltilla

Design 2:Flyg över hinder

Jag har försökt fånga en härlig löpare som liksom flyger över ett av hindren, Älvsborgsbron.

-Design: Anders Lövgren

Design 3:På språng

En löpardoja med foten i språng visar de olika etapperna från start till mål. Bland annat kan man se Älvsborgsbron som förbinder Majorna med Eriksberg. Själva dojan består av uttryck för vad Göteborgsvarvet är för mig - nämligen en folkfest. Att få höra om träningsvärk dagarna efter loppet är även det en tradition.

-Design: Dejan Mitic

Design 4:Göteborgs nya skyline

Mitt bidrag består av två av Göteborgs mest igenkännbara landmärken, men som också några av de nyaste. Något vi kan vara stolta över, men som inte låtsas vara något annat än just sig självt.

- Design: Erik Torstensson

Design 5:För alla

För mig är Göteborgsvarvet ett evenemang som samlar människor från hela världen för att lära känna Göteborg som stad och dess vackra kultur. Därför bestämde jag mig för att skapa något som speglar allt detta i designen. Det första du ser är bokstaven G, som står för Göteborg. Den består av linjer som föreställer löpare som springer runt i staden. Alla löpare är olika och därför är linjerna olika. Vad de alla har gemensamt är halvmaraton, som är till för alla, oavsett varifrån de kommer eller vem de är. Bokstaven G visar också några av de landmärken som människor kan se under löpningen och som representerar staden. Jag ville att designen skulle vara enkel, modern och dynamisk.

-Design: Filip Smalec

Vilken är din favoritdesign?