Rösta fram 2019 års medalj!

Tre studenter från smyckeskonstprogrammet på Högskolan för design och konsthantverk har bidragit med sina idéer till Varvetmedaljen 2019. Nu är det upp till er! Var med och rösta fram din favorit, kanske blir det just den som väntar efter målgången den 18 maj 2019! Scrolla ner på sidan och rösta, röstningen pågår den 1-31 juli 2018.


Therese Johansson – Folkfest & kämpaglöd
Tankar bakom designen:
“Min medalj symboliserar folkfesten och löparnas kämpaglöd. Min upplevelse av Göteborgsvarvet har alltid varit som åskådare, eller snarare som deltagare i den starka och pulserande upplevelsen av Göteborgsvarvet som folkfest. Den gemensamma energin mellan publik och löpare. Förberedelser och förväntningar. Mjölksyra och hejarop. Känslan av att peppa löparna till att orka mer och glädjen hos dom som klarat utmaningen och tagit sig i mål!”
Therese berättar om sin design

 


Marielle Janfalk – Stad & land

Tankar bakom designen:

“Att springa genom Göteborg är en resa med många sinnesintryck. Där finns industri- och arbetarstaden, hav och hamn likväl som naturen och stämningen av urskog i Slottsskogen.”

Marielle berättar om sin design 

 

Sanne Höglund – Det började med en tjuvstart
Tankar bakom designen:
“År 2019 är det 40:e gången Göteborgsvarvet går av stapeln. Min medalj hyllar den allra första starten då Varvet började med en tjuvstart, allt på grund av en bildörr som smälldes igen strax innan startskottet.”
Sanne berättar om sin design 

 

 

Röstningen är avslutad. 

 

Passa även på att anmäla dig till Göteborgsvarvet 2019!
Till anmälan