Spring gratis med Albert!

Publicerad: 11 apr, 2019

Information om möjligheten att springa gratis med Albert!

Vad är Albert?
“Jag är Albert, barnens digitala mattelärare!
Jag skapades för att göra matematik lättförståeligt och roligt. Förutom en massa kluriga uppgifter har jag över 200 korta och roliga lektioner, helt skräddarsydda efter åldrarna 3–17 år. Visst låter det bra? Starta ditt konto och testa själv!”

Om Albert

Villkor registrering Albert
För att få en gratis startplats till Lilla Varvet behöver du som målsman registrera ett konto hos Albert. Du får då en 30 dagars fri provperiod av tjänsten. Tjänsten är en prenumerationstjänst men har ingen bindningstid eller uppsägningstid. Tjänsten kostar 99 kr i månaden och aktiveras automatiskt när provperioden löpt ut.

Villkor Albert
Alberts integritetspolicy

Åldersgräns erbjudande
Målsman kan nyttja erbjudandet för barn som är under 18 år och få en gratis startplats i Minivarvet, Lilla Varvet och Cityvarvet genom att registrera ett konto hos Albert. Anmälan kräver målsman. Tjänsten är utvecklad för barn mellan 3-17 år.

Redan anmäld och vill ha pengarna tillbaka
Om ditt barn redan är anmäld till Lilla Varvet, Minivarvet eller Cityvarvet (under 18 år) så kan du få pengarna tillbaka*. Då behöver du anmäla barnet på nytt genom att välja ”Spring gratis med Albert”. Därefter mailar du till varvet@hejalbert.se och uppger vilken mailadress som användes vid första registreringen. Alberts kundtjänst tar vid och betalar tillbaka din anmälningsavgift. Det kommer ta mellan 5 och 10 arbetsdagar att få pengarna till ditt konto, beroende på arbetsbelastning.

*gäller ej om anmälan är en gruppanmälan gjord av en skola, förening eller ett företag.

Minivarvet – Spring gratis med Albert!
Lilla Varvet – Spring gratis med Albert!
Cityvarvet (under 18 år) – Spring gratis med Albert!

Publicerad: 11 apr, 2019