Lilla Varvet Fun Zones vänner

Stort tack till alla Lilla Varvet Fun Zones vänner som förhöjer upplevelsen för så väl stora som små.

 


Kom och besök Minivarvets huvudpartner Thules utställning vid Minivarvet i Slottsskogen. Här kan du prova Thules nya löparvagnar Thule Urban Glide 2 och Thule Glide 2 på en liten bana. Alla som deltar med sitt barn vid Thules aktivitet får en liten gåva till barnen. Det kommer även att finnas möjlighet att prova och känna och klämma på många andra av Thules produkter. Välkomna!

Plats: Minivarvet, Slottsskogen (lördagen den 18/5 och söndagen den 19/5)

Thule


Testa Kids Parkour och utmana mamma, pappa, dina kompisar eller kanske SATS personal på SATS! Hoppa högt, hoppa långt, kryp och rulla runt – perfekt för dig med myror i brallorna! Föreviga minnet av en härlig dag mot vår fotovägg.

Plats: Minivarvet, Slottsskogen (lördagen den 18/5 och söndagen 19/5)

SATS


För de mindre barnen erbjuder Allhyr hoppborgar och annat skoj vid Minivarvet, Slottsskogen både under lördag och söndagen, 18-19 maj. Dessa aktiviteter är kostnadsfria.
Plats: Minivarvet, Slottsskogen

NYHET 2019! I samarbete med Allhyr presenterar vi i år vår stora nyhet Hinderborgen i Frölundaborg för barn mellan 7-13 år. Hinderborgen är en lång och cool uppblåsbar hinderbana med roliga utmaningar längs vägen.

Öppettider:
Lördag: kl 12-17
Söndag: kl 10-17

Pris: 80 kr anmälan online för löpare i Lilla Varvet t.o.m. 15 maj. Gör ett tillval samtidigt som du anmäler barnet till Lilla Varvet. Via Mina sidor kan du lägga till tillvalet Hinderborgen om barnet redan är anmäld till Lilla Varvet.
På plats: 100 kr (betalning med swish eller kort).

Plats: Frölundaborg

Allhyr


Träffa Alfons Åbergs Kulturhus på Minivarvet och Lilla Varvet Fun Zone!
Alfons Åbergs Kulturhus medverkar för femte året i rad på Minivarvet den 19 maj med sång och musik för de allra minsta. Ett glatt, roligt och uppskattat inslag i Slottsskogen. Håll utkik efter en orangefärgad folierad Volvo. Kul erbjudande väntar till alla barn som deltagit. Välkomna!

FM: 10.30-10.40, 11.00-11.10, 11.30-11.40, 12.00-12.10
Rast
EM: 13.30-13.40, 14.00-14.10, 14.30-14.40, 15.00-15.10, 15.30-15.40

Plats: Minivarvet, Slottsskogen (söndagen den 19/5)

Alfons Åbergs Kulturhus


Kom och träffa Bra Bil under söndagen 19 maj, vi kör spännande aktiviteter för stora och små. Kasta boll, träffa hålen och vinn fina priser. Dessutom testa vår fartfyllda bana med radiostyrda bilar. Välkommen!

Plats: Utanför Frölundaborg (söndagen den 19/5)

Bra Bil


Kom och träffa Virvelina & Tim från Maritiman! De har bland annat med sig en spännande station från Maritimans havslabb som barnen kan få prova på, samt en klurig havsquiz där fribiljetter till Maritiman kommer att delas ut till de tävlande. Skepp o’hoj!

Plats: Minivarvet, Slottsskogen (söndagen den 19 maj)

Maritiman


Träna alla friidrottens grenar, utmana dig själv och lär känna nya vänner på IF Kvilles friidrottsskola för barn mellan 7 och 14 år.

Plats: Friidrottens Hus (söndagen den 19/5)

If Kville


Välkommen till Wasabröds aktivitet vid Minivarvet!

Plats: Minivarvet, Slottsskogen (söndagen den 19/5)

Wasabröd


Kom till Pantameras Pantobil vid Frölundaborg för roliga aktiviteter och panta dina burkar och flaskor så gör du en dubbel insats för miljön: förpackningarna återvinns och pantpengen skänks till WWF!

Plats: Varvstorget, utanför Frölundaborg (söndagen den 19/5)

Pantamera


Välkommen att träffa AB Volvo på plats på Lilla Varvet. Testa radiostyrda bilar för de större barnen och kör bobby cars för de mindre i deras stora evenemangstält vid starten på Lilla Varvet.

Plats: Startområdet vid Lilla Varvet (söndagen den 19/5)

AB Volvo