Bra att veta vid anmälan

Nedan finner du information om anmälan till Lilla Varvet

Ålder
Lilla Varvet är loppet för dig som är mellan 7-13 år (född 2006-2012). Det finns 24 olika startgrupper indelade i födelseår.

Efteranmälan
Efteranmälan i Göteborgsvarvet Expo torsdag-lördag 16-18 maj samt Frölundaborg söndag 19 maj. Anmälan under tävlingsveckan 250 kronor.

Anmälan via hemsidan
Du anmäler dig till Lilla Varvet på hemsidan. Observera att anmälan inte är giltig förrän anmälningsavgiften är betald och vi skickar inte ut några inbetalningskort. Betalning av anmälan kan ske via kort, swish eller direktbetalning.

För att göra en anmälan krävs inget konto men om den person som ska springa har ett konto kan du logga in på det kontot. Anmälan sker på hemsidan.

Anmäla andra
Vill du ge bort en startplats i födelsedagspresent, julklapp eller kanske bara för att du vill få igång din vän? Köp ett presentkort.

Anmälan är personlig
Anmälan till är personlig. Det är inte tillåtet att springa i någon annan löpares namn. Vi hanterar inte namnändringar till Lilla Varvet.

Anmälningsavgifter 2019
150 kronor t.o.m. 31 mars (200 kronor fr.o.m. 1 april). Anmälan under tävlingshelgen 250 kronor.
Efteranmälan till Lilla Varvet på Göteborgsvarvet Expo torsdag-lördag, 16-18 maj, samt Frölundaborg söndag, 19 maj.
Med reservation för ändringar.

Adressändring
Din adress ändrar du under användarprofil på Mina sidor. Är du eller den som ska springa anmäld utan att ha ett konto kan du ta kontakt med kundtjänst via e-post info@goteborgsvarvet.se

Fullständiga villkor
När du anmäler dig till Lilla Varvet går du med på följande villkor.