Bra att veta vid anmälan

Nedan finner du information om anmälan till Lilla Varvet

Ålder
Lilla Varvet är loppet för dig som är mellan 7-13 år (född 2006-2012). Det finns 26 olika startgrupper indelade i födelseår.

Efteranmälan
Efteranmälan i Göteborgsvarvet Expo torsdag-lördag 16-18 maj samt Frölundaborg söndag 19 maj. Pris 250 kronor.

Anmälan via hemsidan
Du anmäler dig till Lilla Varvet på hemsidan. Observera att anmälan inte är giltig förrän anmälningsavgiften är betald och vi skickar inte ut några inbetalningskort. Betalning av anmälan kan ske via kort, swish eller direktbetalning.

För att göra en anmälan krävs inget konto men om den person som ska springa har ett konto kan du logga in på det kontot. Anmälan sker på hemsidan.

Anmäla andra
Vill du ge bort en startplats i födelsedagspresent, julklapp eller kanske bara för att du vill få igång din vän? Köp ett presentkort.

Anmälan är personlig
Anmälan till är personlig. Det är inte tillåtet att springa i någon annan löpares namn. Vi hanterar inte namnändringar till Lilla Varvet.

Anmälningsavgifter 2019
150 kronor t.o.m. 31 mars (200 kronor fr.o.m. 1 april). Anmälan 16-19 maj 250 kronor.
Efteranmälan till Lilla Varvet på Göteborgsvarvet Expo torsdag-lördag, 16-18 maj, samt Frölundaborg söndag, 19 maj.
Med reservation för ändringar.

Adressändring
Din adress ändrar du under användarprofil på Mina sidor. Är du eller den som ska springa anmäld utan att ha ett konto kan du ta kontakt med kundtjänst via e-post info@goteborgsvarvet.se

Fullständiga villkor
När du anmäler dig till Lilla Varvet går du med på följande villkor.

Information om möjligheten att springa gratis med Albert!

Vad är Albert?
“Jag är Albert, barnens digitala mattelärare!
Jag skapades för att göra matematik lättförståeligt och roligt. Förutom en massa kluriga uppgifter har jag över 200 korta och roliga lektioner, helt skräddarsydda efter åldrarna 3–17 år. Visst låter det bra? Starta ditt konto och testa själv!”

Om Albert

Villkor registrering Albert
För att få en gratis startplats till Lilla Varvet behöver du som målsman registrera ett konto hos Albert. Du får då en 30 dagars fri provperiod av tjänsten. Tjänsten är en prenumerationstjänst men har ingen bindningstid eller uppsägningstid. Tjänsten kostar 99 kr i månaden och aktiveras automatiskt när provperioden löpt ut.

Villkor Albert
Alberts integritetspolicy

Åldersgräns erbjudande
Målsman kan nyttja erbjudandet för barn som är under 18 år och få en gratis startplats i Minivarvet, Lilla Varvet och Cityvarvet genom att registrera ett konto hos Albert. Anmälan kräver målsman. Tjänsten är utvecklad för barn mellan 3-17 år.

Redan anmäld och vill ha pengarna tillbaka?
Om ditt barn redan är anmäld till Lilla Varvet, Minivarvet eller Cityvarvet (under 18 år) så kan du få pengarna tillbaka*. Då behöver du anmäla barnet på nytt genom att välja ”Spring gratis med Albert”. Därefter mailar du till varvet@hejalbert.se och uppger vilken mailadress som användes vid första registreringen. Alberts kundtjänst tar vid och betalar tillbaka din anmälningsavgift. Det kommer ta mellan 5 och 10 arbetsdagar att få pengarna till ditt konto, beroende på arbetsbelastning.

*gäller ej om anmälan är en gruppanmälan gjord av en skola, förening eller ett företag.

Minivarvet – Spring gratis med Albert!
Lilla Varvet – Spring gratis med Albert!
Cityvarvet (under 18 år) – Spring gratis med Albert!