Minivarvet loppet för alla barn 0-6 år
Slider

För alla barn med spring i benen

minivarvet 18-19 maj 2019

Det är omöjligt att inte ryckas med i glädjen när de allra minsta löparna tar sig runt banan på 250 meter i Slottsskogen. Förra året sprang nära 8 000 barn i åldrarna 0-6 år Minivarvet. Välkommen 18–19 maj 2019. Perfekt för alla med spring i benen. Nytt för 2019 – Testa digital mattehjälp med Albert och ditt barn springer gratis!

hero-divider

Vem får delta?

Minivarvet vänder sig till de allra yngsta med spring i benen, barn 0-6 år.

När är start?

Starterna i Minivarvet sker fortlöpande klockan 11-16 den 18 och 19 maj. Du kan starta när det passar dig, ingen föranmälan krävs.

Kolla in banan

Banan i Minivarvet är 250 meter lång och på gräs. Du hittar den i Slottsskogen, alldeles bredvid Björngårdsvillan.

Banan

Anmälan

Nytt inför 2019 är att anmälan sker via vår hemsida och kostar 80 kr t.o.m. 15 maj, därefter 100 kr.
Det går även bra att efteranmäla ditt barn vid starten den 18-19 maj eller på Göteborgsvarvet Expo 16-17 maj, efteranmälan kostar 100 kr.

Familjefest på Milleniumplatsen

Förutom Minivarvet i Slottsskogen är du även varmt välkommen till Milleniumplatsen den 18 maj. Här bjuder vår huvudpartner Göteborg Energi in till familjefest där de minsta, 0-6 år, kan springa Minivarvet. Mr DJ finns på plats för att skapa en grym stämning, du kan även skapa hejaskyltar för att peppa löparna i Varvet. Barn som deltar i loppet får en fin t-shirt från Göteborg Energi och en medalj vid målgång.

Läs mer om Göteborg Energis aktivering

Thule Barnvagnsjogg 19 maj

Den 19 maj är det premiär för Thule Barnvagnsjogg – en helt ny löpupplevelse för familjer där en eller två vuxna springer med joggingvagn. Banan är 2,4 km lång och du springer i din egen takt utan tidtagning.

Thule kommer att finnas på plats vid Minivarvet under den 18 maj och den 19 maj. Alla är välkomna till Thuletälten där man också kan testspringa Thulevagnar på en liten bana och känna på stora delar av Thules Active with Kids sortiment.

Anmäl dig och läs mer om Thule Barnvagnsjogg här

Nyttig info

Allt du behöver veta och lite till

 • Anmälan
 • Anmälningsavgift
 • Arrangör
 • Bana
 • Bankomat
 • Hitta hit
 • Lilla Varvet Fun Zone och Hinderborgen
 • Spring gratis med Albert!
 • Start
 • Ålder

 • Spring gratis med Albert!

  Information om möjligheten att springa gratis med Albert!

  Vad är Albert?
  “Jag är Albert, barnens digitala mattelärare!
  Jag skapades för att göra matematik lättförståeligt och roligt. Förutom en massa kluriga uppgifter har jag över 200 korta och roliga lektioner, helt skräddarsydda efter åldrarna 3–17 år. Visst låter det bra? Starta ditt konto och testa själv!”

  Om Albert

  Villkor registrering Albert
  För att få en gratis startplats till Lilla Varvet behöver du som målsman registrera ett konto hos Albert. Du får då en 30 dagars fri provperiod av tjänsten. Tjänsten är en prenumerationstjänst men har ingen bindningstid eller uppsägningstid. Tjänsten kostar 99 kr i månaden och aktiveras automatiskt när provperioden löpt ut.

  Villkor Albert
  Alberts integritetspolicy

  Åldersgräns erbjudande
  Målsman kan nyttja erbjudandet för barn som är under 18 år och få en gratis startplats i Minivarvet, Lilla Varvet och Cityvarvet genom att registrera ett konto hos Albert. Anmälan kräver målsman. Tjänsten är utvecklad för barn mellan 3-17 år.

  Redan anmäld och vill ha pengarna tillbaka
  Om ditt barn redan är anmäld till Lilla Varvet, Minivarvet eller Cityvarvet (under 18 år) så kan du få pengarna tillbaka*. Då behöver du anmäla barnet på nytt genom att välja ”Spring gratis med Albert”. Därefter mailar du till varvet@hejalbert.se och uppger vilken mailadress som användes vid första registreringen. Alberts kundtjänst tar vid och betalar tillbaka din anmälningsavgift. Det kommer ta mellan 5 och 10 arbetsdagar att få pengarna till ditt konto, beroende på arbetsbelastning.

  *gäller ej om anmälan är en gruppanmälan gjord av en skola, förening eller ett företag.

  Minivarvet – Spring gratis med Albert!
  Lilla Varvet – Spring gratis med Albert!
  Cityvarvet (under 18 år) – Spring gratis med Albert!

 • Lilla Varvet Fun Zone och Hinderborgen

  Under söndagen den 19 maj arrangeras roliga aktiviteter för barnfamiljer i Lilla Varvet Fun Zone. Här finns massa aktiviteter som barn kan testa på, lekar och utmaningar.

  Nyhet! Hinderborgen är en ny spännande hinderbana som byggs upp inne i Frölundaborg. Entré till Hinderborgen kostar 80 kr (förköp) eller 100 kr på plats (förköp öppnar inom kort). Övriga aktiviteter i Lilla Varvet Fun Zone är kostnadsfria.

  Lilla Varvet Fun Zone är öppet kl 10.00-17.00. Varmt välkomna!

 • Hitta hit

  Enklast är att åka kollektivt till Minivarvet, hållplatsen Linnéplatsen ligger närmast. Cykla eller gå är också bra alternativ.

  Hitta till startområdet

   

 • Anmälningsavgift

  80 kronor, föranmälan t.o.m. 15 maj. Anmälan 16-19 maj 100 kr.
  100 kronor anmälan på plats vid starten 18 och 19 maj eller förköp på Göteborgsvarvet Göteborgsvarvet Expo 16-18 maj.

  Alla barn som deltar får medalj och en t-shirt. På plats finns också flera andra barnaktiviteter och underhållning.

 • Anmälan

  Nyhet: Anmälan till Minivarvet 2019 sker via webben, kostnad 80 kr, föranmälan t.o.m. 15 maj. Anmälan 16-19 maj 100 kr. Du kan också efteranmäla ditt barn på plats vid starten i Slottsskogen 18-19 maj, eller den 16-18 maj i mässan Göteborgsvarvet Expo (Svenska Mässan). Kostnad för efteranmälan är 100 kr (kortbetalning eller Swish). Alla som deltar i Minivarvet får medalj och t-shirt.

 • Bana

  Banan är 250 meter och på gräs. Du hittar den i Slottsskogen, bredvid Björngårdsvillan.

  Banan

 • Start

  Starten är i Slottsskogen, vid Björngårdsvillan 18 och 19 maj kl 11.00-16.00. Tänk på att ta det försiktigt när du tar dig till tävlingsområdet eftersom det pågår andra lopp samtidigt.

 • Ålder

  Minivarvet är för barn till och med 6 år – födda år 2013 och senare. Barn och ungdomar 7-13 år är välkomna att springa Lilla Varvet och Cityvarvet är öppet för alla oavsett ålder.

 • Arrangör

  Göteborgsvarvet, Trailvarvet, Stafettvarvet, Specialvarvet, Cityvarvet, Minivarvet och Lilla Varvet arrangeras av Göteborgs Friidrottsförbund. Alla förbundets föreningar hjälper till och allt överskott från tävlingarna används till föreningarnas ungdomsverksamhet samt driften av Friidrottens Hus.

 • Bankomat

  Det finns ingen bankomat i start/målområdet. Vissa av försäljarna på området tar endast kontanter.