​500 platser släpps till premiären av Yoga Run

Publicerad: 1 dec, 2017

För deltagarna i Cityvarvet väntar i vår något extra för de som vill vara med i premiären av Cityvarvet Yoga Run den 19 maj. Efter målgång får deltagarna var sin yogamatta och under ledning av några av Göteborgs bästa yogainstruktörer får de sedan vara med på 75 minuter yogaklass och 30 minuter meditation i skön miljö.

Cityvarvet Yoga Run arrangeras av Göteborgsvarvet i samarbete med Prana Festival.

– Det finns ett stort intresse för yoga och kombinationen med löpning känns helt rätt. Detta är ett lopp med upplevelser som kan delas med vänner och familj. Vi är glada att kunna samarbeta med Prana Festival, som är experter på yoga och meditation, säger Varvsgeneralen Bo Edsberger.

Starten för Cityvarvet Yoga Run går på Götaplatsen den 19 maj kl 13:00, samtidigt som Göteborgsvarvet startar på Slottsskogsvallen.

– Meditation och löpning passar så bra ihop! När man har sprungit och släppt ut lite överskottsenergi och rastlöshet är det enklare att sjunka in i meditationen. Det är ett spännande samarbete vi nu inlett med Göteborgsvarvet, säger David Eneroth, Festivalgeneral Prana Festival.

Antalet startplatser till premiären för Cityvarvet Yoga Run 2018 är begränsat till 500 stycken. De som vill delta i Yoga Run i samband med Cityvarvet väljer det som tillägg vid anmälan. Det är inga åldersbegränsningar i Cityvarvet 2018 – alla är välkomna.

Läs mer om Cityvarvet
Läs mer om Yoga Run

 

Publicerad: 1 dec, 2017