​Flexmassage bidrar till löparnas återhämtning

Publicerad: 28 apr, 2017

Efter att ha sprungit drygt 21 kilometer kan det kännas lite stelt i benen. Flexmassage, ny officiell leverantör till Göteborgsvarvet, står redo efter målgången den 20 maj för att påskynda löparnas återhämtning med massage.

Kroppens behov av återhämtning är stort efter ett långt löppass. Kroppens muskler drar ihop sig och när även vätskenivåerna sjunker, så kan det leda till krampkänningar. Dessa symptom behandlas med vätska och muskelavslappnande massage, som medför att blodet börjar strömma snabbare genom muskeln och gör att spänningar lättar.

– Vi ser verkligen fram emot att bidra till löparnas återhämtning efter den tuffa ansträngningen de klarat av. Med egen erfarenhet vet jag att massage är uppskattat och välbehövligt inslag efter målgång, säger Patric Rydén, försäljningsansvarig på Flexmassage.

Flexmassage är Göteborgs största massagekedja och erbjuder olika behandlingar till privatpersoner och företag. Flexmassage vill med sin verksamhet bidra till bättre hälsa genom att anpassa sina behandlingar utifrån individens behov. Under Göteborgsvarvet kommer fokus vara att ge löparna benmassage.

– Flexmassage, är en erfaren leverantör inom massagebehandlingar, och det är glädjande att deltagarna i Göteborgsvarvet nu kan stanna till för en stunds effektiv återhämtning på massagebänken efter Varvet, säger Bo Edsberger, Varvsgeneral Göteborgsvarvet.

Publicerad: 28 apr, 2017