GöteborgsVarvet inleder samarbete med Svenska Mässan

Publicerad: 13 maj, 2014

Nu är det klart, 2016 flyttar mässan GöteborgsVarvet Sport & Hälsa från Friidrottens Hus till Svenska Mässan.

– För Svenska Mässan är detta en unik möjlighet att bygga en stark mötesplats med fokus på hälsa och idrott tillsammans med ett av landets främsta idrottsarrangemang. Vi har ett tydligt mål och 2016 är bara första steget för att utveckla vår gemensamma vision, säger Ulrika Liss-Daniels, VD Svenska Mässan Mässor och Möten AB.

Möjligheten att ta emot fler utställare i nuvarande lokaler Friidrottens Hus är starkt begränsad och kön av intresserade företag är lång.

– Vi har som mål att skapa en nationell mötesplats för hälsa. Tillsammans med Svenska Mässan har vi möjlighet att nå det målet inom fem år, säger Varvsgeneralen Bo Edsberger.

Antalet besökare kan inte öka i mässans nuvarande form. Men det nya samarbetet med Svenska Mässan öppnar för nya möjligheter.

– Det här är ett sätt att utveckla GöteborgsVarvet. Nu kan fler utställare få plats och vi kan skapa  många fler upplevelser, föreläsningar och aktiviteter för besökarna. Framförallt får vi möjlighet att bjuda in fler än deltagarna, berättar Bo Edsberger.

Flytten är aktuellt till GöteborgsVarvet 2016. På torsdag, den 21 maj klockan 11.00, slår vi upp dörrarna till årets GöteborgsVarvet Sport & Hälsa mässa i Friidrottens Hus.
Läs mer om mässan GöteborgsVarvet Sport & Hälsa och dess utställare >

Publicerad: 13 maj, 2014