Bra Bil tar ledningen i GöteborgsVarvet

Publicerad: 13 nov, 2014

Bra Bil och GöteborgsVarvet har tecknat ett samarbetsavtal som sträcker sig till år 2017.

Vid GöteborgsVarvet i våras kunde deltagarna ta en liten omväg på banan och passera genom Bra Bils fotostation, med chans att vinna en resa till New York Marathon. Ungefär hälften av löparna i Varvet valde Bra Bils väg.

Bra Bil kommer även att leverera ledarbilen som tar täten i halvmaran.

– Vi är stolta att fortsätta samarbetet med GöteborgsVarvet, ett starkt varumärke med en målgrupp som passar väldigt bra för vår verksamhet, berättar Alexander Orméus VD Göteborg och Koncernchef, Bra Bil.

Bra Bil finns på sex orter i Sverige, Göteborg, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping och Bålsta. Bra Bil säljer årligen 3000 nya bilar och 2600 begagnade, de träffar dagligen 100 –tals kunder i verkstäderna, vilket tillsammans med bilförsäljningen gör Bra Bil till en av Sveriges största Volvohandlare.

Hur gick det då för de över 20 000 löparna som valde att passera genom Bra Bils fotostation under loppet i våras? Jo, en lycklig vinnare korades, Ola Sjöholm från Göteborg, som den gångna helgen varit i New York och sprungit världens största maraton tillsammans med Bra Bils VD Alexander Ormeus.

Läs mer och följ Bra Bil
facebook.com/brabilsverige
instagram.com/brabilsverige

Publicerad: 13 nov, 2014