Daftö Resorts pirater kommer till Lilla Varvet

Publicerad: 28 feb, 2017

Daftö Resort kliver in som huvudpartner till Göteborgsvarvets barn- och ungdomslopp Lilla Varvet och Minivarvet.

I samband med Lilla Varvet och Minivarvet bygger Göteborgsvarvet upp ett stort aktivitetscenter ”Lilla Varvet Fun Zone” där Daftö blir en del med sina pirater och andra aktiviteter för barnen.

– Vi vill förstärka upplevelsen med äventyr och aktiviteter under Lilla Varvet och Minivarvet. Våra pirater kommer göra allt för att barn och ungdomar ska ha kul och vilja att röra på sig, säger Karin Liberg, marknadschef Daftö Resort.

Lilla Varvet har inför året uppdaterat tävlingskonceptet för att anpassa det till barnens villkor, där rangordning får mindre betydelse och där större fokus ligger på gemenskap och rörelseglädje. Göteborgsvarvet har även arbetet med arenan och aktivitetsutbudet för att erbjuda aktiviteter som passar hela familjen, skolklassen eller föreningen.

– Fler roliga aktiviteter för barnen passar väldigt bra in i vår ambition att motivera fler unga att röra på sig. Jättekul att vi inleder samarbete med Daftö Resort och att vi får besök av Daftös pirater, säger Pernilla Pettersson projektledare för Lilla Varvet.

Publicerad: 28 feb, 2017