GöteborgsVarvet Expo – aktiviteter för hela familjen

Publicerad: 11 maj, 2016

Den stora mässan i samband med GöteborgsVarvetveckan har fått ett nytt namn, GöteborgsVarvet Expo. Mässan flyttar tillsammans med nummerlappsutdelningen (GöteborgsVarvet, CityVarvet samt Lilla Varvet) till Svenska Mässan, Korsvägen i centrala Göteborg. Lilla Varvets nummerlappsutdelning flyttar på söndagen till Frölundaborg, nära starten.

Svenska Mässan ligger vid Korsvägen i centrala Göteborg med närhet till flera viktiga knutpunkter för kollektivtrafiken och stora parkeringsplatser. Startbeviset gäller som fri entré för anmälda löpare i GöteborgsVarvetveckan, och varje löpare har även möjlighet att bjuda med sig några vänner.

Om du har möjlighet besök GöteborgsVarvet Expo och hämta din nummerlapp under torsdagen eller fredagen i GöteborgsVarvetveckan. Nytt för 2016 är att alla GöteborgsVarvetlöpare utöver lördagen även åker gratis i kollektivtrafiken i Göteborg under torsdagen och fredagen i GöteborgsVarvetveckan (startbevis eller nummerlapp gäller som färdbevis). Under tävlingshelgen förstärks kollektivtrafiken med extra bussar och spårvagnar i den ordinarie linjetrafiken, dessutom upprättas egna busslinjer mellan Korsvägen och start/målområdet.

Aktiviteter för hela familjen!

Målsättningen med GöteborgsVarvet Expo är att skapa den nationella mötesplatsen för sport och hälsa. Här träffas människor för att ta del av utställarnas utbud och kunskap, lyssna på inspirerande föreläsare, aktivitera sig och utbyta erfarenheter och diskutera frågor inom sport och hälsa.

GöteborgsVarvet Expo erbjuder redan i år besökarna spännande seminarier, upplevelser och en bredd av intressanta utställare.

Hinderbana med Toughest
En av de största aktiviteterna på GöteborgsVarvet Expo är Toughest hinderbana på 140 kvadratmenter. Både vuxna och barn erbjuds prova hinderbanan. Ta chansen – tävla och utmana dina gränser!

Träna med SATS
I SATS träningsklasser på GöteborgsVarvet Expo har du chans att testa på en rad olika träningsformer. SATS erbjuder även möjligheten att prova på deras online-träning som de lanserade tidigare i år.

Skattjakt för barn
Tävlingen och äventyret för alla barn på Expot. Skattkartor delas ut i entréerna till alla familjer och sedan startar skattjakten!

Seminarier
Du kan även lyssna på flera seminarier bland annat Clara Henry, Fredrik Paulun, Torbjörn Nilsson, Sofia Sjöström (PT-Fia) och Mustafa ”Musse” Mohamed.

Läs mer om vad som händer på GöteborgsVarvet Expo 

Publicerad: 11 maj, 2016