Pris i hållbarhet till Göteborgsvarvet 2018

Göteborgsvarvet tilldelas pris för Årets Hållbarhetsinsats 2017

Publicerad: 22 feb, 2018

Under gårdagen, den 21 februari, tilldelades Göteborgsvarvet priset “Årets Hållbarhetsinsats” för vårt konkreta hållbarhetsarbete kring evenemanget.

Det är ett angeläget pris och Göteborgsvarvet är en värdig vinnare. De har på ett fördömligt sätt tagit ett helhetsgrepp kring hållbarhet. Vår bransch är ju en fantastisk arena för att inspirera många människor till ett hållbart beteende på ett lustfyllt sätt och det har Göteborgsvarvet verkligen gjort, säger Sylvia Nylin, medlem i juryn.

GMIC Sweden utser årligen årets hållbarhetsinitiativ inom den svenska mötes- och evenemangsnäringen för att lyfta goda exempel och dela kunskap om hållbarhet i branschen.

Det är kul att bli uppmärksammade hur hårt vi jobbar med hållbarhet och har detta året satsat extra mycket på social hållbarhet. Jag är själv extra stolt över det genomslag som vårt nya initiativ ”Uppvarvningen” har fått. Priset ger oss energi i att fortsätta och arbeta än mer med dessa viktiga frågor, säger Sofie Fagerlund, hållbarhetsansvarig på Göteborgsvarvet.

Läs mer om Göteborgsvarvets hållbarhetsarbete
Läs mer om priset

Publicerad: 22 feb, 2018