GöteborgsVarvet utsedd till Årets Gränslöst Västsvensk

Publicerad: 2 apr, 2014

GöteborgsVarvet och Göteborgs Friidrottsförbund tilldelas priset Årets Gränslöst Västsvensk. Stort tack alla funktionärer, löpare och andra goa vänner som bidragit till att GöteborgsVarvet uppmärkammas på detta fina sätt! Bakom priset står representanter från det västsvenska näringslivet och i spetsen Västsvenska Handelskammaren.

I pressmeddelandet från Västsvenska Handelskammarens uttalar sig Johan Trouvé, vd på Västsvenska Handelskammaren:
– GöteborgsVarvet bidrar enormt till att stärka Göteborgs lyskraft internationellt. Alla vi som haft förmånen att delta i detta lopp kan skriva under på att det är ett storslaget evenemang i världsklass som visar upp både stad och invånare från sin allra bästa sida. Verksamheten har gång på gång tagit loppet till nya höjder och förnyat arrangemanget. GöteborgsVarvet är en mycket välförtjänt vinnare.

I Västsvenska Handelskammarens nominering nämns GöteborgsVarvets ständiga förmåga till utveckling och nytänkande, liksom evenemangets betydelse för Göteborg som stad och Västsverige som region. Man lyfter även fram det stora samhällsansvar Varvet tar, både genom att uppmuntra till ett hälsosammare liv och knyta ihop olika delar av staden samt i form av intäkter till välgörenhet.

Priset delas ut vid Handelskammardagen idag klockan 16:00 i Kongresshallen på Svenska Mässan och tas emot av Varvsgeneralen Bo Edsberger från Göteborgs Friidrottsförbund samt Sofia Orrelid som är projektledare för verksamheten i Gårdsten.

Läs Västsvenska Handelskammarens pressmeddelande här. >

 

Publicerad: 2 apr, 2014