GöteborgsVarvets Löparkvällar till Malmö

Publicerad: 10 mar, 2015

Från Umeå i norr till Malmö i söder, genomför GöteborgsVarvet under 2015 över 500 träningskvällar, med drygt 25 000 gäster, fördelat på 32 orter. Malmö är senaste tillskottet av orter i Sverige där GöteborgsVarvets Löparkvällar arrangeras. Löparkvällarna i Malmö drar igång måndagen den 30 mars och arrangeras en gång i veckan under våren, samlingsplats är Heleneholms IP.

Löparkvällar i Malmö har länge stått på vår och många löpares önskelista. Det känns väldigt kul att vi nu inleder samarbete med Heleneholms IF och erbjuder löpintresserade i regionen möjligheten att träna tillsammans under ledning av kunniga instruktörer, säger Tommy Bäckström, projektledare för GöteborgsVarvet Löparkvällar.

GöteborgsVarvets satsning på löparkvällar startade 2004 och arrangeras i samarbete med en lokal förening på varje ort, efter gemensamt utformade träningsteman. Gästerna på löparkvällarna deltar kostnadsfritt.

Heleneholms IF har en stark tradition inom långlöpning och vi ser fram emot att tillsammans med GöteborgsVarvet erbjuda bra och rolig träning för alla löpintresserade i vårt närområde, säger Kenth Larsen från Heleneholms IF.

Heleneholms IF bildades 1939 och är medlem i Svenska Friidrottsförbundet. Heleneholms IF har idag ca 1000 medlemmar.

Publicerad: 10 mar, 2015