Gothia Towers blir officiellt hotell till GöteborgsVarvet

Publicerad: 27 jun, 2014

Nu är det klart att Gothia Towers blir officiellt hotell till GöteborgsVarvet, ett samarbete som öppnar dörrar till många spännande projekt och aktiviteter.

Gothia Towers är en del av Svenska Mässan-koncernen som GöteborgsVarvet tidigare i vår inledde samarbete med. År 2016 flyttar mässan GöteborgsVarvet Sport & Hälsa till Svenska Mässan med målet att skapa en nationell mötesplats för hälsa.

Det nya samarbetet med GöteborgsVarvet ligger helt i linje med vår profil och vårt fokus på hållbarhet, vi arbetar med hållbarhet i många aspekter och hälsa är en av dem. Detta skapar en unik möjlighet för oss, tillsammans kommer vi att skapa många fler ”happenings” och events under året, det ska bli riktigt kul och spännande, säger Daniel Stenbäck, VD på Gothia Towers.

Gothia Towers och Svenska Mässan ligger i direkt anknytning till varandra i centrala Göteborg och det nya samarbetet blir en viktig pusselbit inför mässflytten. Närheten mellan mässa och boende samt goda förbindelser till GöteborgsVarvets start- och målområde kommer göra vistelsen för löpare bekväm och smidig.

Vi ser fram emot att samarbeta på helårsbasis med Gothia Towers, som är en stark och kreativ aktör i Göteborg. Vi har mycket goda erfarenheter av Gothia Towers där elitlöparna bott i samband med tävlingsveckan de senaste åren, säger Varvsgeneralen Bo Edsberger.

Löpare kan boka sitt boende på Gothia Towers redan inför Varvet 2015.
Läs mer >

Publicerad: 27 jun, 2014