Hitta din starttid och ditt startbevis

Publicerad: 27 apr, 2016

Under vecka 16 skickades magasinet Varvet och startbevis ut till anmälda löpare i GöteborgsVarvet 2016. På grund av fel vid posthanteringen kommer löpare som bor i Luleå, Linköping, Storstockholm, Uppsala, Jönköping, Örebro, Söderköping, Västervik, Nässjö, Tranås och Sala få nya startbevis skickade till sig inom två veckor. Observera, om du fått ett startbevis med en annan löpares namn, släng startbeviset men behåll tidningen.

Ditt startbevis med din starttid och startnummer kan du ladda ner på Mina sidor. Logga in på Mina sidor, klicka på Översikt, Se detaljer och ladda hem startbeviset (PDF).
Ladda ner startbevis

Överlåtelse av startplats
Det är möjligt att sälja startplats till annan löpare fram till den 30 april. Löpare som köpt startplats efter den 4 april kan ladda hem sitt startbevis på Mina sidor. Köparen övertar inte säljarens placering i startfältet (startgrupp). De som köper en startplats mellan 21 mars-30 april 2016 placeras in i startfältet efter ordinarie seedningsregler i mån av plats, i annat fall närmast grupp efter det, där det finns plats.

GöteborgsVarvet Expo på Svenska Mässan
Nytt för i år är att mässan GöteborgsVarvet Expo flyttat till Korsvägen tillsammans med nummerlappsutdelningen. Planera din tid väl, har du möjlighet hämta din nummerlapp redan torsdag eller fredag. Räkna med att det tar 1h från det att du går in på mässan till att du är framme vid startområdet på Margretebergsgatan.

Från mässan går det direktbussar till startområdet under lördagen, och från Korsvägen går spårvagnar och bussar till Marklandsgatan, Botaniska Trädgården och Linnéplatsen. Kollektivtrafiken är förstärkt den 21 maj. Löpare i GöteborgsVarvet åker gratis i kollektivtrafiken på sitt startbevis eller nummerlapp torsdag, fredag och lördag i Varvetveckan. På ditt startbevis finns även en QR-kod, denna scannar du i entrén till GöteborgsVarvet Expo för fritt inträde.
Hitta till startområdet

Öppettider GöteborgsVarvet Expo:
Torsdag 19 maj, kl 10-21
Fredag 20 maj, kl 10-22
Lördag 21 maj, kl 08-17
Söndag 22 maj, kl 10-15

Publicerad: 27 apr, 2016