Idag är det barnens dag!

Publicerad: 20 maj, 2018

Idag är det äntligen dags för årets löparfest för alla unga och en härlig dag för hela familjen, fullspäckad med aktiviteter. Minivarvet för de minsta 0-6 år i Slottsskogen, Lilla Varvet för barn och ungdomar 7-13 år och aktivitetsarenan Lilla Varvet Fun Zone i Frölundaborg med massa prova-på aktiviteter.

Lilla Varvet
Starterna i Lilla Varvet pågår mellan klockan 11-15.10. De som ska delta i Lilla Varvet och inte hämtat ut sin nummerlapp, gör så i Frölundaborg, öppet kl 10–14. Har du missat att anmäla ditt barn finns det platser kvar, anmälan gör du i Frölundaborg.

Minivarvet
Starter pågår löpande mellan kl 11-16 i Slottsskogen, nedanför Björngårdsvillan. Anmälan görs på plats vid starten, kostnaden är 80 kr. Alla som är med får medalj och t-shirt.

Lilla Varvet Fun Zone
I Frölundaborg och Slottsskogen hittar du en fartfylld aktivitetsarena för barn. Lek, pyssla, spring hinderbana, hoppa i hoppborg. Lilla Varvet Fun Zone är öppet kl 10.00–17.00. Fri entré.

Kollektivtrafik och parkering
Åk gärna kollektivt! Välj någon av hållplatserna Marklandsgatan, Linnéplatsen eller Botaniska Trädgården. Sök din resväg på vasttrafik.se eller i Västtrafiks app Reseplaneraren.
Ett begränsat antal parkeringar erbjuds mot en miljöavgift, 50 kr på Dalens grusplaner och i Högsbo industriområde. Bussar kör skytteltrafik mellan Högsbo industriområde och Marklandsgatan mellan kl 10–16.

Publicerad: 20 maj, 2018