Mål: samla in 100 000 kr på en månad

Publicerad: 1 nov, 2017

Under november månad är Varvetlöparnas startplats extra värdefulla. Alla löpare som anmäler sig till Göteborgsvarvet under november bidrar nämligen automatiskt till välgörande ändamål.

Göteborgsvarvet gör nu en extra satsning och har satt upp som mål att samla in minst 100 000 kronor under november månad, till de tre förmånstagarna Ågrenska, Stadsmissionen och Ung Cancer.

Alla som anmäler sig till Göteborgsvarvet under november bidrar automatiskt till välgörande ändamål med 100kr/startplats.

Du som anmäler dig 1-10 november skänker 100 kr till Ågrenska
Du som anmäler dig 11-20 november skänker 100 kr till Stadsmissionen
Du som anmäler dig till 21-30 november skänker 100 kr till Ung Cancer

Stiftelsen Ågrenska kommer att använda de insamlade medlen till satsningen på syskonveckan. Syskonveckan ger barnen och deras familjer chansen att bygga nätverk, utbyta erfarenheter och hämta kraft att bemästra vardagen. Och framför allt: ha roligt. Du bidrar till att syskon till barn med olika funktionsnedsättningar får komma på ett läger och träffa andra i samma situation.

Stadsmissionen kommer att öronmärka Varvetpengarna till sommarläger, där barn som har det tufft hemma får andas ut några dagar i trygg miljö, på detta sätt kan Stadsmissionen ge barn och unga som lever i utsatthet en ljusglimt i tillvaron.

Ung Cancer kommer att använda bidraget från Göteborgsvarvet till verksamhet som förbättrar levnadsvillkoren för unga vuxna cancerberörda.

Läs mer om Göteborgsvarvet
Till Anmälan

Publicerad: 1 nov, 2017