Musiken som lyfter Göteborgsvarvet

Publicerad: 15 maj, 2018

Göteborgs gator fylls inte bara av löpare den 19 maj. Utmed Göteborgsvarvets bana står drygt 50 band + DJ´s och spelar för publik och löpare. Och det är en spelning utöver det vanliga för banden. Inte bara det att de spelar för en publik lika stor som Ullevi, spelningen pågår även i cirka 6h (!).

Under Göteborgsvarvet 2018 kommer vi få njuta av musik av flera olika genrer alltifrån rock, storband, DJ´s, blues och givetvis coverband. Vi har en hel del spännande nyheter som presenteras nedan.

Nyheter 2018

Brewhouse Big Band, Ostindiegatan
Brewhouse Big Band är ett länsstorband som riktar sig till ungdomar i åldern 15-25 år. De har fått utmärkelsen som Sveriges främsta ungdomsstorband två gånger.

Rivjärn, Lantvärnsgatan tillsammans med bandet Boll
Rivjärn är Göteborgsbandet som lyckats nå miljontals spelningar på soundcloud med sin ösiga musik.

Elie Sandberg, Karl IX:s väg
En högoktanig leverans utav blues och soul är att förväntas när Elie Sandberg Trio äntrar scenen. Kompbandet består utav två av Göteborgs mest lovande musiker och Elie jämförs ständigt med Janis

O’Svenigan’s, BASF-huset nära Linnéplatsen
O’Svenigan’s spelar fartfylld irländsk och keltisk folkmusik i alla dess former. Traditionella folksånger, jiggar och modernare låtar i vår egen tappning som bevisligen går att dansa till i timmar.

Ladies2Duo
Lady2Duo levererar högklassig skönsång, smittande skratt, medryckande allsång och fullt hålligång på alla dansgolv. Oavsett venue och snittålder på publiken blir det drag, och ni får höra den musik ni önskar, eller inte ens visste att ni innerst inne ville höra.

Läs mer om musiken längs Varvetbanan

Stort tack till alla er som spelar längs med banan och lycka till!

Publicerad: 15 maj, 2018