Running Talks, inspireras av Johan Steene, Markus Torgeby, Kristina Paltén och många fler!

Publicerad: 30 jan, 2019

Varmt välkommen till premiären av Running Talks den 16 februari i Friidrottens Hus, Göteborg. Running Talks är Göteborgsvarvets nya satsning där vi ställer löpningens hemligheter, betydelse och framtid i strålkastarnas ljus. På scen presenterar vi en rad experter och profiler som hjälper oss varva den senaste forskningen med tekniska innovationer och inspirerande historier. Nedan presenterar vi några av profilerna som du har chans att lyssna till:

Markus Torgeby: Löparens hjärta
20 år gammal valde han att lämna allt och flytta ut till en kåta i de jämtländska skogarna. Där spenderade han fyra år som resulterade i den hyllade boken Löparens hjärta. Markus Torgeby är en sann inspiratör som nu vill väcka nya perspektiv kring löpningen till liv.

Kristina Paltén: Ensam genom Iran – 184 mil av tillit
Det började som en utmaning mot de egna fördomarna och slutade med en resa som uppmärksammats över hela världen. Ta del av äventyraren Kristina Palténs fantastiska berättelse om när hon sprang genom Iran, en 1840 kilometer lång sträcka full av nya utmaningar och oförglömliga möten.

Johan Steene: Den bortre gränsen
På lappen som satt på datorskärmen stod det “263 kilometer på 24 timmar”, en symbol för motivation och jakten på ett ofattbart rekord. Ta del av spännande berättelse om den bortre gränsen, om en plats utan komfort men full av liv. Johan är ultradistanslöpare och världsrekordinnehavare, här delar han med sig av sina upplevelser från några av världens tuffaste lopp.

Ta del av hela programmet

Köp din biljett (195 kr för hela dagen)
I entrébiljetten ingår hela seminarieprogrammet och alla aktiviteter.

Publicerad: 30 jan, 2019