Sista seedningsloppen innan Varvet!

Publicerad: 20 mar, 2015

Inför GöteborgsVarvet 2015 arrangeras GöteborgsVarvets Seedningslopp på 20 orter över hela Sverige. Sist ut är Mantorp lördagen den 21 mars och Göteborg söndagen den 22 mars.

Vill du testa formen och seeda dig inför Varvet men har missat att anmäla dig? På respektive tävlingsdag kan du göra en efteranmälan vid tävlingsområdet mot en kontant betalning på 300 kr.

Alla är välkomna att delta, oavsett om du är anmäld till GöteborgsVarvet eller inte!

Till startlistan >

Läs mer om GöteborgsVarvets Seedningslopp Mantorp 21 mars >
Läs mer om GöteborgsVarvets Seedningslopp Göteborg 22 mars >

Seedningsregler inför GöteborgsVarvet – sista dag för seedning 22 mars
Var i startfältet löpare anmälda till GöteborgsVarvet placeras den 23 maj grundas på följande:

1. Tider från GöteborgsVarvet
Om du har sprungit GöteborgsVarvet 2013 och/eller 2014 seedas du in efter din bästa tid vid dessa två tävlingsår.

2. GöteborgsVarvets Seedningslopp
Din tid från seedningsloppet räknas om för att motsvara en tid i GöteborgsVarvet. Om du har sprungit GöteborgsVarvet och springer GöteborgsVarvets Seedningslopp, så är det den bästa tiden som räknas – du kan ej seedas till en startgrupp längre bak. Har du deltagit i GöteborgsVarvets Seedningslopp seedas du automatiskt och behöver inte skicka in ditt resultat.

3. Maraton- eller halvmaratonlopp
Om du har sprungit ett sanktionerat maraton- eller halvmaratonlopp (24 mars 2014 till 22 mars 2015) kan du ansöka om separat seedning. Skicka kopia av resultat (från resultatlistan: diplom, tidningsurklipp eller en www-länk) till info@goteborgsvarvet.se senast på söndag, den 22 mars 2015.

Övriga löpare hamnar i startgrupper med senare starttider än de löpare som har seedat sig, de seedas i turordning efter betalningstid.

Fullständiga seedningsregler >

Publicerad: 20 mar, 2015