Spring GöteborgsVarvet för välgörenhet

Publicerad: 22 okt, 2013

I GöteborgsVarvet finns startplatser öronmärkta för välgörenhet och det finns fortfarande möjlighet att anmäla sig till denna kategori av startplatser. De organisationer GöteborgsVarvet har valt att samarbeta med 2014, med målet att de skall få dela på 1,3 miljoner insamlade kronor är Clowner utan Gränser, Stadsmissionen och Ågrenska. Läs mer och anmäl dig här.

Tack! Det blev en succé!
Här skulle vi egentligen vilja berätta om all glädje det blev av pengarna som alla 1351 löpare sprang in till Göteborgs Stadsmissionen i våras, men det får helt enkelt inte plats. Men för många barn som har det svårt blev kollot årets höjdpunkt. Tack för att du väljer att springa för Göteborgs Stadsmission!

 

Hos oss på Ågrenska står dörren öppen för barn och ungdomar med sällsynta diagnoser. Här får barnen och deras familjer ny inspiration, bygger nätverk och hämtar kraft till vardagen. Och framförallt: har kul! Vi upptäcker skogen, tältar, reser, badar och leker. Kort sagt, vi kittlar alla sinnen!
Spring för Ågrenska i Varvet!

 

Sprid skratt och hopp till världens mest utsatta barn – Spring för Clowner utan Gränser!
Om du väljer att springa GöteborgsVarvet 2014 till förmån för Clowner utan Gränser lovar vi att ta med oss skratt, lek och bus till alla de barn som behöver det allra mest. Din insats gör skillnad!

GöteborgsVarvet arrangeras av Göteborgs Friidrottsförbund till förmån för friidrottsverksamheten i regionen. Överskottet går direkt tillbaka till idrottsrörelsen för att investeras i föreningarnas ungdomsverksamhet och driften av träningsarenan Friidrottens Hus.

Tack
till alla som bidrar till att stödja idrottsverksamhet och välgörenhet genom att springa GöteborgsVarvet!

Publicerad: 22 okt, 2013