Stadium huvudpartner till Göteborgsvarvet

Publicerad: 29 sep, 2016

Stadium och Göteborgsvarvet har tecknat ett nytt samarbetsavtal som sträcker sig till och med år 2019. Stadium går därmed in som officiell huvudpartner till världens största halvmaraton.

Sedan 2013 har Stadium varit evenemangspartner till Göteborgsvarvet och väljer nu att utöka satsningen

– Vi är jätteglada att Stadium växlar upp sitt engagemang i Göteborgsvarvet. Stadiums vision handlar om att inspirera till ett aktivt liv, dessutom arbetar de för att bidra till en mer hållbar värld vilket stämmer väl in med Göteborgsvarvets ambitioner att agera hållbart och bidra till en hälsosam livsstil i samhället, säger Varvsgeneralen Bo Edsberger. 

Stadium kommer därför att fortsätta finnas på plats under Göteborgsvarvet med både produkter och aktiviteter för att höja stämningen för löpare och publik. Tillsammans med Göteborgsvarvet kommer Stadium under året även erbjuda inspirationstillfällen för att locka fler att röra på sig.

– Göteborgsvarvet bjuder årligen på ett fantastiskt evenemang för både löpare och publik. Varvet passar väl in i vår vision om att aktivera världen och är med sitt starka fokus på hållbarhet en god förebild inom klassen. Tillsammans med Varvet hoppas vi nu inspirera ännu fler till ett aktivt liv, säger Patrizia Nilsson Sports Marketing manager, Stadium.

Göteborgsvarvet arrangeras för 38:e gången den 20 maj 2017.

Publicerad: 29 sep, 2016