Stadsmissionen kämpar för människor i utsatta situationer

Publicerad: 23 mar, 2017

Löpare i Göteborgsvarvet kan med sina startplatser välja att bidra till Stadsmissionens, Ung Cancers eller Ågrenskas viktiga verksamheter. Att springa för välgörenhet är en riktig insats och gör stor skillnad.

Göteborgs stadsmission drivs av idén om att stötta människor som hamnat i utsatta situationer. Organisationen består av många olika verksamheter, där några exempel är hemlöshetsarbete, arbete bland unga och familjer, missbruksvård och arbetsmarknadsinsatser. Att bedriva hjälpverksamhet för behövande kan se ut på många olika sätt, men Stadsmissionen har den gemensamma visionen att arbeta för en stad där medmänsklighet skapar vägar till hopp och självtillit för alla.

De löpare som väljer att springa för Stadsmissionen bidrar med pengar till sommarläger för familjer som lever i social och ekonomisk utsatthet. Sommarlägret är en plats där barn och unga under en vecka får uppleva en riktigt härlig semester tillsammans med sina familjer. Lägret ger barnen en chans att andas ut och göra sådant som många av oss andra tar för givet, som att bada, grilla och spela brännboll.

Tack alla ni som springer för Göteborgsvarvets välgörenhetspartners!

Till anmälan

Läs mer om Stadsmissisonen

Läs mer om att springa för välgörenhet

Publicerad: 23 mar, 2017