Välkommen till en ny mötesplats!

Publicerad: 7 apr, 2016

Den stora mässan i samband med GöteborgsVarvetveckan har fått ett nytt namn – GöteborgsVarvet Expo. Mässan flyttar tillsammans med nummerlappsutdelningen till Svenska Mässan, Korsvägen i centrala Göteborg.

Hitta hit

Svenska Mässan ligger vid Korsvägen i centrala Göteborg med närhet till flera viktiga knutpunkter för kollektivtrafiken och stora parkeringsplatser. Startbeviset gäller som fri entré för anmälda löpare, och varje löpare kommer även få möjlighet att bjuda med sig några vänner.

Under tävlingshelgen förstärks kollektivtrafiken med extra bussar och spårvagnar i den ordinarie linjetrafiken, dessutom upprättas egna busslinjer mellan Korsvägen och start/målområdet.

AKTIVITETER OCH SEMINARIER
Målsättningen med GöteborgsVarvet Expo är att skapa den nationella mötesplatsen för sport och hälsa. Här träffas människor för att ta del av utställarnas utbud och kunskap, lyssna på inspirerande föreläsare, aktivitera sig och utbyta erfarenheter och diskutera frågor inom sport och hälsa.

GöteborgsVarvet Expo erbjuder redan i år besökarna spännande seminarier, upplevelser och en bredd av intressanta utställare.

Hinderbana med Toughest 
En av de största aktiviteterna på GöteborgsVarvet Expo är Toughest hinderbana på 140 kvadratmenter. Både vuxna och barn erbjuds prova hinderbanan. Ta chansen – tävla och utmana dina gränser!

Träna med SATS
I SATS träningsklasser på GöteborgsVarvet Expo har du chans att testa på en rad olika träningsformer.  SATS erbjuder även möjligheten att prova på deras online-träning som de lanserade tidigare i år.

Skattjakt för barn
Tävlingen och äventyret för alla barn på Expot. Skattkartor delas ut i entréerna till alla familjer och sedan startar skattjakten!

Torbjörn Nilsson – Leda med känsla
Torbjörn Nilsson är legendarisk spelare i IFK Göteborg, han har tränat U-21 landslaget och flera elitklubbar. Torbjörn är en populär föreläsare och aktuell som författare till boken Leda med känsla, som också är namnet på hans föreläsning på Expot.

Sofia Sjöström – Vad är en sund mathållning, egentligen?
Sofia Sjöström, även kallad PT-Fia, driver en av Sveriges största hälso- och träningsbloggar. Hon skippar trendiga dieter, snabba lösningar och tror kombinationen av “lite av allt” och livsstilen i helhet är vinnaren till den långsiktiga hälsan.

Du kan även lyssna på bland annat Clara Henry, Fredrik Paulun, Sonja Roxner och Mustafa ”Musse” Mohamed.

Föreläsare och profiler presenteras löpande på goteborgsvarvetexpo.se

Publicerad: 7 apr, 2016