Välkommen till GöteborgsVarvets Löparkvällar!

Publicerad: 9 jan, 2014

Välkommen att träna med oss!

Den 12 januari är Växjö först ut med GöteborgsVarvets Löparkvällar i vinter/vår. På onsdag är det löparkvällspremiär i Halmstad, en av sju orter som har premiär i vår.

Totalt erbjuder vi nu tillsammans med lokala föreningar gemensam löpträning (kostnadsfritt) på 27 orter runt om i landet, med startdatum enlig nedan 2014. Klicka på respektive ort ovan för samlingsplats och starttid.

Alla är välkomna! Du behöver inte vara anmäld till GöteborgsVarvet för att delta på våra löparkvällar.

Startdatum 2014:

12 januari
Växjö

14 januari
Borlänge, Karlskrona, Lerum, Mellerud, Trollhättan

15 januari
Halmstad (NYHET), Kungälv, Uddevalla

16 januari
Eskilstuna (NYHET), Helsingborg, Hisingen

18 januari
Skatås (Gbg), Gårdsten (Gbg, NYHET), Slottsskogen (Gbg, NYHET), Nödinge, Umeå

19 januari
Arvika (NYHET), Borås, Jönköping, Kungsbacka, Linköping, Mölndal, Norrköping (NYHET), Skövde, Strömstad, Uppsala (NYHET)

Så här går det till
På Löparkvällarna under vintermånaderna springer vi 8-13 km (60-90 min). På Löparkvällarna under vår/höst springer vi 5-8 km (45-60 min). Passen innehåller kort introduktion i något aktuellt ämne kopplat till hälsa/löpning, gemensam uppvärmning, löpning i grupper efter nivå och avslutas med gemensam stretching. Efter passet bjuder vi på vatten, Kexchoklad och energidryck från Isostar.

Våra Löparkvällar vänder sig till alla som tillsammans med oss vill förbättra sin löpform. GöteborgsVarvets satsning på löparkvällar startade 2004 och arrangeras i samarbete med en lokal förening på varje ort, efter gemensamt utformade träningsteman. Gästerna på löparkvällarna deltar kostnadsfritt.

Från Umeå i norr till Helsingborg i söder, genomför GöteborgsVarvet under ett år totalt 400 träningskvällar, med cirka 20 000 gäster.

Välkommen att träna med oss!

Publicerad: 9 jan, 2014