Varvetdeals – nu slopar vi plastpåsarna i Göteborgsvarvet!

Publicerad: 2 maj, 2018

Vårt miljöengagemang växer och till årets lopp har vi tagit bort plastpåsarna till löpare i Göteborgsvarvet. Istället delar vi ut Varvetdeals – en digital goodiebag med erbjudanden från våra partners.

Du hämtar din digitala goodiebag genom att scanna QR-koden Varvetdeals med Diglias app. QR-koden har skickats ut tillsammans med ditt startbevis men kommer också finnas på Göteborgsvarvet Expo den 17-19 maj.

Förutom Varvetdeals kommer även appen Diglias kunna användas av dig som löpare för att identifiera dig och logga in på Mina sidor på goteborgsvarvet.se, för att anmäla dig till våra lopp och checka in på våra Löparkvällar.

Ladda hem appen Diglias kostnadsfritt redan nu på app store  eller google play.

Vad är Diglias
Diglias är ett digitalt ID som du bär med dig i en app i mobilen. Göteborgsvarvet använder Diglias för att veta vem du är och samtidigt skydda din integritet. Med Diglias app i mobilen tar du enkelt och säkert del av Göteborgsvarvets digitala goodiebag, fylld med Varvetdeals. Dessutom anmäler dig till nästa års lopp. Du använder också Diglias för att checka in på Göteborgsvarvets Löparkvällar. Diglias är officiell leverantör till Göteborgsvarvet och evenemangspartner till Stafettvarvet, Urban Run och Mudrun. 

Publicerad: 2 maj, 2018