Våra partners

Stort tack till alla Göteborgsvarvets samarbetspartners och leverantörer som förhöjer upplevelsen för löpare och publik.

Vill ditt företag bli partner till Göteborgsvarvet?
Kontakta Henrik Svensson via e-post henrik.svensson@goteborgsvarvet.se så berättar han vad ett partnerskap innebär.


HUVUDPARTNERS

ÅF ligger i framkant när det gäller teknik, digitalisering och hållbarhet. Med detta samarbete vill ÅF bidra till att höja upplevelsen för löparna och öka kännedomen om ÅF i regionen. Som Digitalisation Advisor har ÅF som ambition att på sikt bidra till att Göteborgsvarvet blir den mest digitala löparfesten i världen.

ÅF, ett ingenjörs- och designföretaget med 10 000 medarbetare, är huvudpartner och Digitalisation Advisor åt Göteborgsvarvet.


Stadium vill inspirera till ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Vår affärsidé är att erbjuda aktiva människor sport- och sportmodeprodukter med god funktion, design och kvalitet till bästa pris. Stadium är Nordens största sportkedja med cirka 150 butiker i Sverige, Tyskland och Finland. I koncernen ingår dessutom Stadium Ski och Stadium Outlet samt dotterbolaget Stadium Sports Camp svb. Koncernen har cirka 3 200 anställda och företaget ägs av bröderna Ulf och Bo Eklöf med familjer samt Ikano S/A.

Stadium är huvudparter till Göteborgsvarvet, Lilla Varvet och MinivarvetGöteborg Energis huvudpartnerskap i Göteborgsvarvet är en långsiktig satsning för att göra evenemanget mer miljöinriktat och energigivande. Under Varvet träffar du Göteborg Energi på Göteborg Energistationer, fyra vätskestationer utmed banan där du bjuds på sportdryck. Göteborg Energi ser även till att hela evenemanget drivs med förnybar el.


EVENEMANGSPARTNERS


adidas är evenemangspartner till Göteborgsvarvet. Under Göteborgsvarvetveckan hittar du adidas med ett välsorterat utbud i mässan Göteborgsvarvet Expo. adidas är även närvarande med olika aktiviteter i start- och målområdet samt längs bansträckningen för att höja upplevelsen för deltagare och publik. adidas är evenemangspartner till samtliga lopp under Varvetveckan.


Arla vill bidra till att alla ska kunna leva sitt liv lite hälsosammare. De bjuder dig som löpare på ekologisk mjölk direkt efter mål, mjölk är naturligt rik på proteiner som hjälper till att reparera och bygga upp musklerna efter träning. Arla är även evenemangspartner till Cityvarvet och Lilla Varvet.GP Batteries är världens största producent av laddningsbara batterier och arbetar ständigt med att göra laddning enklare. Med fokus på bärbara lösningar och energieffektiva batteritekniker ger GP Batteries dig möjligheten att välja batterier med lång livslängd som du kan ta med dig ut i naturen, på resan eller löprundan. Under Göteborgsvarvet anordnar GP Batteries laddade aktiviteter i start- och målområdet samt hejar på löparna längs bansträckningen.Garmin är världsledande inom satellitnavigation och har tillverkat produkter för navigation och kommunikation sedan 1989. 2006 lanserade de sin första träningsklocka och har sedan dess utvecklat mängder med produkter inom många olika sportsegment. Garmin erbjuder klockor till alla typer av löpare. Allt från aktivitetsarmband och enklare pulsklockor till avancerade multisportsklockor. Som Timing partner till Göteborgsvarvet vill Garmin hjälpa deltagarna att nå sina mål genom att presentera tider och resultat.En rutig favorit sedan 1938. Cloetta Kexchoklad bidrar med energi på Göteborgsvarvet. Både löpare och publik är varmt välkomna till Cloettas mellanmålstation i start- och målområdet för att hänga i loungen eller spela på chokladhjulet. Och misströsta inte om det känns tungt på vägen till mål, väl framme får alla en Kexchoklad!


NJIE fortsätter främja en aktiv livsstil, nu även som stolt evenemangspartner till Göteborgsvarvet. NJIE kommer att finnas på Göteborgsvarvet Expo, vid start och målområdet samt längs bansträckningen. Tillsammans med Göteborgsvarvet bidrar NJIE till en hälsosammare, mer aktiv livsstil.
Njie är även evenemangspartner till Specialvarvet, Cityvarvet och Lilla VarvetSATS
är Nordens ledande träningsföretag med över 100 helägda center, 270 000 medlemmar i Norden och dryga 220 000 gruppträningstillfällen varje år. SATS hjälper dig gärna med dina förberedelser inför loppet och under evenemanget så värmer SATS upp alla deltagare i Göteborgsvarvet.
SATS är evenemangspartner till samtliga lopp under Varvetveckan.


AB Volvo grundades 1927 och 1928 tillverkade de sin första lastbil. Mycket har hänt sedan dess, men vissa saker förändras inte. Volvo tycker fortfarande att saker kan göras bättre. Förmågan att förbättra i kombination med Volvos tre kärnvärden kvalitet, säkerhet och miljöomsorg präglar allt Volvo gjort, allt Volvo gör och allt Volvo kommer att göra i framtiden. På Göteborgsvarvet satsar AB Volvo på sina anställda med en egen startgrupp och många engagerade löpare.


MEDIEPARTNERS

Göteborgs-Posten är stolt mediepartner till Göteborgsvarvet. Tillgängligheten, vårt engagemang och en nära kontakt med göteborgarna gör att vi kan ge våra läsare lokal kvalitetsjournalistik. Vi arbetar för att få folk i rörelse och bidra till att förbättra folkhälsan hos unga och vuxna på ett lustfyllt sätt. Vi bevakar, förklarar och guidar läsaren kring det som händer före, under och efter folkfesten. Följ oss på #goteborgsposten


Mix Megapol är officiell mediapartner till Göteborgsvarvet. Mix Megapol är en del av Bauer Media som är Sveriges största kommersiella radioföretag med närmare 5 miljoner lyssnare varje vecka.

Mix Megapol bidrar till folkfesten kring evenemanget.


ÖVRIGA SAMARBETSSPARTNERS OCH OFFICIELLA LEVERANTÖRER

BIG Travel är en av Sveriges ledande resebyråkedjor. De säljer både affärs- och privatresor och har ett brett utbud inom flyg, charter, sportresor, kryssningar, rundresor mm. Lokal närvaro och personlig service är viktiga detaljer för BIG Travel. I verksamheten ingår också grupp- och konferensresor. Inom kort lanserar vi BIG Må bra – BIG Travels nya koncept för ett aktivt liv!


Vi på BookBeat är övertygade om att löprundan blir härligare med en bra bok i lurarna, därför bjuder vi alla Varvetlöpare på 1 månads fri lyssning! BookBeat är en ljudboksapp som ger dig tillgång till tiotusentals böcker direkt i din mobil. Hos BookBeat lyssnar du alltid obegränsat och hittar såväl de senaste nyheterna som klassiker inom alla kategorier. Ett perfekt sällskap vid din träning inför Göteborgsvarvet!


Bräcke diakoni är en av Sveriges största vård- och omsorgsaktörer utan vinstsyfte. De vill göra hela samhället medmänskligare – och precis som Specialvarvet fokuserar de på allas förmågor och möjligheter. Därför är de med som evenemangspartner i Specialvarvet. Ni hittar Bräcke diakoni med deras terapihundar i startområdet.


Coegi – Vi älskar IT. Så du kan älska annat! Coegi (f.d. Floorit AB) etablerades 2004 i Göteborg. Coegi är och vill vara en naturlig del av stora som små evenemang och Göteborgsvarvet är ett av de evenemang som vi självklart ska vara delaktiga i. Året runt, alla timmar på dygnet, hjälper vi verksamheter med att leverera IT som fungerar och när det är löparfest i staden vill vi vara på plats.


Cramo levererar 2400 kravallstaket som används under Göteborgsvarvetveckan. Cramo är specieliserade på att hyra ut maskiner, utrustning och flyttbara lokaler till byggindustrin, liksom till övrigt näringsliv och den offentliga sektorn. Dessutom bedriver företaget försäljning av begagnad utrustning för egen och för kunders räkning.


Diglias är ett digitalt ID som du bär med dig i en app i mobilen. Göteborgsvarvet använder Diglias för att veta vem du är och samtidigt skydda din integritet. Med Diglias app i mobilen tar du enkelt och säkert del av Göteborgsvarvets digitala goodiebag, fylld med Varvetdeals. Dessutom loggar du in på Mitt varv och anmäler dig till nästa års lopp, utan användarnamn och lösenord. Du använder också Diglias för att delta vid Göteborgsvarvets Löparkvällar. Diglias är officiell leverantör till Göteborgsvarvet och evenemangspartner till Stafettvarvet, Urban Run och Mudrun.


 

logoenervitsport

Enervit är sportdrycksleverantör till Göteborgsvarvet.
Under Varvet 2018 erbjuder de dig som löpare langningsservice vid en unik Enervit-depå efter ca 13 km. Här får du din energiprodukt langad till dig och du slipper bära med dig din egen energi.


Flexmassage – Flexmassage är Göteborgs största massagekedja och erbjuder sedan 2006 förstklassiga massagebehandlingar till privatpersoner och företag i Göteborg. De har fyra stycken mottagningar och utför årligen ca 25 000 behandlingar som verkligen gör skillnad för stela muskler. Flexmassage vill bidra till bättre hälsa genom massage. Som löpare i Göteborgsvarvet möter du Flexmassage strax efter målgång där de kommer vara redo att ge dig en stunds välförtjänt återhämtning på massagebänken.Gothia Towers är Göteborgsvarvets officiella hotell och ligger i direkt anslutning till Göteborgsvarvets Expo. Boka boende på Gothia TowersGLC har sedan 1935 utfört transporttjänster inom bygg och anläggning. Idag arbetar företaget inom alla de mer kvalificerade delarna av transportsektorn och levererar varje år transporttjänster till Göteborgsvarvet.


hiQ
HiQ är företaget som specialiserar sig på kommunikation, mjukvaruutveckling och affärskritisk IT. År 2017 kommer HiQ lansera en app för löparna som deltar i Stafettvarvet.
HiQ är huvudpartner till Stafettvarvet.Hyrtoaletten levererar toaletter till utomhuskonserter och lyxtoaletter till bröllop.Till Göteborgsvarvet levererar de toaletter för att serva både löpare och publik både i start- och målområdet och längs med bansträckningen.Humana är Sveriges ledande privata idédrivna omsorgsföretag. Vi är 14 000 medarbetare i Sverige och Norge som arbetar efter samma vision, Alla har rätt till ett bra liv. Vi är övertygade om att passionerad omsorg och privat ägande kan gå hand i hand. Humana är huvudpartner till Specialvarvet.Layher AB säljer och marknadsför ställningssystem, väderskydd samt scener och läktare i Sverige. Produkterna används främst inom bygg och anläggning, inom processindustrin samt vid evenemang. Layher levererar alla broar/övergångar under Göteborgsvarvet.MAQS Advokatbyrå är en av Sveriges ledande affärsjuridiska advokatbyråer. MAQS är en affärsmässig partner som levererar juridiska byråtjänster till Göteborgsvarvet.
MAQS är huvudpartner till StafettvarvetMat.se är en oberoende matbutik på nätet med fokus på att leverera mat av hög kvalitet till ett rätt pris. Mat.se är partner till Stafettvarvet och levererar matlådan till Stafettvarvets samtliga deltagarlag.Nordstan är Sveriges mest innehållsrika affärscentrum mitt i Göteborg City. Vid Etappmål Nordstan efter cirka 15 kilometer på Göteborgsvarvet lottas presentkort ut bland Varvetlöparna.
RaceONE är det moderna sättet att dela och följa lopp live via GPS och officiella resultat. Under Göteborgsvarvet kan publik följa löpare via appen RaceONE.Renova Miljö AB är Västsveriges ledande företag inom avfall och återvinning. Renova Miljö AB samarbetar med Göteborgsvarvet för att höja kvalitén inom avfallshantering och återvinning under evenemanget.


SJ är ett svenskt järnvägsbolag som varje dag kör 800 tågavgångar till drygt 160 stationer. Alla resor med SJ:s tåg i Sverige är märkta med Bra Miljöval. Deltagare eller publik kan enkelt och miljövänligt resa till Göteborgsvarvet med SJ:s befintliga tåg eller Varvståg. På Varvståget erhåller du din nummerlapp och kan förbereda dig inför ditt lopp. Längs med bansträckningen möter deltagare SJ på Vasagatan.


Upplev världen i löparskor. En löparresa med Springtime ger alltid en garanterad startplats. Alla är välkomna på deras resor. De flesta är helt vanliga motionärer, många tar med sig familjen. De får också trevligt eftersom Springtimes resor även rymmer upplevelser utanför löparbanan. Sightseeing, shopping, kultur, nöjen och inte minst festmåltider för att fira löparbragden. Löparresor ger möjlighet att uppleva det mesta och bästa av resmålet.Taxi Göteborg erbjuder persontransport i Västsverige. Under Göteborgsvarvet finns Taxi Göteborgs bilar på flera platser längs med banan och kör löpare som bryter loppet – gratis – i mål.Tripnet levererar helhetslösningar för drift av e-handel, webbapplikationer, affärssystem, interna IT-lösningar och andra system med krav på hög tillgänglighet.
Som huvudpartner till Trailvarvet höjer Tripnet stämningen för dig som springer.


I över 50 år har vi samlat människor från hela världen för att utveckla och bygga våra bilar. Mångfald skapar kreativitet och driver innovation, vilket hjälper oss att bygga säkrare och smartare bilar med fokus kring människans vardag. Det är vad vi kallar Omtanke. Men människor bygger inte bara de bästa bilarna i världen, de springer även Göteborgsvarvet.

VOLVO – Made by PeopleVästra Götalandsregionen övergripande uppdrag är att bidra till ett gott liv för människorna i Västra Götaland och sker inom tre ansvarsområden: Hälso- och sjukvård, tillväxt och utveckling och kollektivtrafik. Västra Götalandsregionen servar sina anställda med en egen startgrupp på Göteborgsvarvet.


I 70 år har vi på Wallenstam arbetat med expansion, förtätning och förvaltning i syfte att skapa områden där människor vill bo, arbeta och besöka. Vårt kanske viktigaste bidrag till dagens stadsutveckling är målet att bygga 7 500 nya, hållbara hem under perioden 2014-2018 där boendemiljön värnas inifrån och ut. I Kallebäcks Terrasser utvecklar vi ett nytt område med naturen runt hörnet och city inom cykelavstånd. En levande och nyskapande stadsdel för människor med aktiv livsstil. Tillsammans med Göteborgsvarvet anordnar vi löparkvällar och Minivarvet i området, redan innan vi sätter spaden i marken.Älvstranden Utveckling AB är Göteborgs Stads utvecklingsbolag med uppdrag att förverkliga Vision Älvstaden. Tillsammans med stadens planerande förvaltningar och näringsliv skapar de en inkluderande, grön och dynamisk innerstad runt älven.

Älvstranden Utvecklingen hjälper Göteborgsvarvet att utveckla banan vid Västra Eriksberg.


Vilken framtid vill du leva i?
Tillsammans med kunder och partners möjliggör Nordea övergången till en hållbar framtid. Nordea är den största finanskoncernen i Norden och vi är en av Europas största banker. Vi integrerar hållbarhet i allt vi gör för att du som kund, investerare eller annan partner ska kunna göra medvetna val för framtiden. Nordea är evenemangspartner till Lilla Varvet.