Göteborgsvarvet Virtual Race 21k

Den 15-17 maj har du möjlighet att delta i Göteborgsvarvet Virtual Race 21k - ett halvmaratonlopp som du kan genomföra var som helst i världen. Göteborgsvarvet Virtual Race 21k är dessutom seedningsgrundande till Göteborgsvarvet 2021! Loppet genomförs i samarbete med träningsappen Strava.

Du som vill springa Göteborgsvarvet Virtual Race 21k och bidra till friidrottsverksamheten – välkommen med din anmälan! Anmälan kostar 645 kr.

15
maj
17
maj

Göteborgsvarvet Virtual Race 21k:Spring där du är

Med Göteborgsvarvet Virtual Race 21k vill vi motivera dig att fortsätta springa och hålla igång din träning. Även om vi inte kan träffas och springa tillsammans p.g.a Covid-19 vill vi uppmuntra till en digital löparfest och manifestation för rörelse runt om i världen. Samma distans, men med social distans.

Följ loppet och dela din upplevelse!

Vi kommer publicera löpares hälsningar, tips och pepp i våra kanaler hela helgen, om du inte gått med i vårt facebook-evenemang så gör det för bästa rapportering. Dela även gärna din upplevelse inför, under och efter ditt lopp. På så sätt kan vi peppa varandra, tagga dina inlägg med #göteborgsvarvet.

Göteborgs Posten, gp.se, sänder live på lördag med start klockan 12.45. Löpartalangen Suldan Hassan, som tävlar för Ullevi FK, kommer spela huvudrollen då hela hans virtuella lopp följs under GP:s sändning. På eftermiddagen kan ni även lyssna på radiosporten, P4, de sänder loppet mellan klockan 15.15-16.45.

Spana in vår webbshop

Är du en Göteborgsvarvet Hero, varför inte springa Göteborgsvarvet Virtual Race 21k i din t-shirt? Just nu finns möjligheten att köpa en Göteborgsvarvet Hero-tröja för 149 kronor. För leverans innan loppet ska beställning göras senast den 28 april.

Till webbshopen >

Var förberedd:Viktig information inför start

 • Start & bana

  Spring där du är! Du bestämmer själv var du springer, men det är viktigt att banan är minst 21,1 km när du loggar passet i Strava (spring gärna lite längre).

 • Startbevis

  Skickas ut några dagar innan perioden för Göteborgsvarvet Virtual Race 21k startar. Läs mer teknisk information här.

 • Tidtagning & Sträcka

  Du springer sträckan av ett halvmaraton (21,1 km) som du mäter med din GPS-klocka eller direkt med Strava-appen under perioden 15-17 maj. Springer gärna några hundra meter extra då det kan skilja hur din GPS-klocka och Strava avrundar sträckan. Sträckan baseras på de GPS-koordinater som registrerats. Strava tar din snabbaste halvmaratontid på denna sträcka. Läs mer teknisk information här.

 • Uppvärmning

  Värm upp innan du sätter igång och springer, precis som inför ett vanligt lopp. På så vis är kroppen redo att prestera.

 • Finisher pin & diplom

  Efter avslutat lopp får du en digital finisher badge, ett digitalt diplom, samt en hemskickad fysisk finisher pin.

 • 30% rabatt till 2021

  Alla deltagare som genomför Göteborgsvarvet Virtual Race 21k får en värdekod som ger 30% rabatt på Göteborgsvarvet den 22 maj 2021 och Göteborgsvarvet Marathon den 19 september 2021. Värdekoden skickas ut efter avslutat lopp. För att erhålla rabatten används värdekoden i betalningsprocessen.

Huvudpartner

Huvudpartner & Official timing partner

Partners

Mediepartner