Minivarvet på förskolan

Förra årets succé är tillbaka:Ordna ert eget Minivarv på hemmaplan!

Minivarvet är ett glädjefyllt lopp för förskolebarn mellan 0-6 år som springer en 250 meter lång bana.

Med anledning av pandemin fick Minivarvet, liksom Göteborgsvarvet, under förra året ställas in i sin ordinarie form. Då bestämde vi oss för att tillsammans med Göteborg Energi ge stadens förskolor chansen att ordna sitt eget Minivarvet på hemmaplan. Vilken respons det blev - 8000 startplatser försvann på bara några dagar.

Nu är det dags igen:Anmälan är öppen!

Från och med tisdag 7 juni kan ni anmäla er förskola via Göteborg Energi, länk finns längre ned på sidan. Sista dag att anmäla sig är fredag 17 juni. OBS! Antalet platser är begränsat, därför är det först till kvarn som gäller.

Minivarvskitet innehåller

Alla barn som får plats i loppet får t-shirts av ekologisk fairtradebomull (vi skickar med varierande storlekar). Ni får också tillgång till ett digitalt paket med tips om hur ni genomför loppet, start- och målflaggor, quiz och medalj som ni kan skriva ut, färglägga och pyssla till er alldeles egna design.

  • Hur får vi startpaketet?

    I mån av tid kommer vi att kunna leverera t-shirtpaketet till er som finns i Göteborg. Men både ni, liksom de förskolor som ligger utanför staden, har möjligheten att hämta paketet på Friidrottens hus.

Partner