Spring din bästa mil i Bromölla!

Gör dig redo för 10 km på en snabb, flack bana. Din tid från Varvetmilen Bromölla den 22:dra augusti kan dessutom ge dig en bättre startgrupp i Göteborgsvarvet 2020.

Varvetmilen Bromölla 2020 är inställd.

Banan:Bansträckning för Varvetmilen Bromölla

Banan är flack och mäter totalt 10 kilometer.

Bansträckning

Tävlingsinformation:Anmälan

Datum för loppet: 22 augusti 2020 (observera nytt datum).

Till och med 8 augusti kostar anmälan 275 kr, därefter höjs priset till 375 kr. Anmälan på webben stänger 30 min före start.

Anmäl dig här

OBS! Om loppet skulle bli fulltecknat stänger anmälan tidigare.

Tävlingsinformation:Om loppet

Tid: Klockan 11:00 lördagen den 22 augusti är det gemensam start för Varvetmilens alla löpare.

Adress: Start/målområdet nära Dalaskolan Södra, Kastanjevägen 1, 295 32 Bromölla. Fri parkering finns.

Startbevis och nummerlapp: Du får ditt startnummer skickat till dig via e-post och hämtar ut din nummerlapp i tävlingscentrum, Dalaskolan, på tävlingsdagen. Vi rekommenderar att du hämtar ut din nummerlapp och säkerhetsnålar i god tid innan start.

Inför start: I Dalaskolan finns dusch och omklädningsrum.

Du kan lämna dina värdesaker vid nummerlappsutdelningen/efteranmälan vid Dalaskolan, öppet kl 08.00-10.45, på tävlingsdagen.

Tidtagning: I Varvetmilen Bromölla sker tidtagningen med nettotid. Vi använder ett automatiskt tidtagningssystem där alla löpare har ett chip som är fäst på nummerlappen. Den officiella tiden är nettotiden från startlinjen till målgången, du behöver alltså inte trängas för att få en bra position i starten.

Efter loppet: Vid målet erhåller alla löpare som fullföljer medalj. Här finns även vätska.

Tävlingsinformation:Regler/Resultat

Varvetmilen kommer att genomföras i enlighet med Svenska Friidrottsförbundets regler för långlopp. Varje anmälan är personlig och kan inte överlåtas till annan löpare. Varje löpare ställer upp på egen risk.

Placering i startfält: I Varvetmilen tillämpar vi ”kompisseedning”. Detta innebär att alla löpare hjälps åt att ge bästa förutsättningar för hela startfältet att få en så smidig resa som möjligt från start till mål. Du avgör själv var i startfältet du skall starta. Ställ dig där du själv tycker att du tidsmässigt bäst hör hemma! Tillhör du den snabbare delen av startfältet ställer du dig långt fram.

Resultat: Ett sms med ditt resultat skickas efter målgång. Resultatet redovisas på hemsidan senast 12h efter loppet.

Seedningsregler:Seedningsregler för Göteborgsvarvet

I Göteborgsvarvet startar deltagarna i ett stort antal startgrupper. Det som avgör vilken startgrupp en löpare hamnar i beskrivs i seedningsreglerna.

Läs mer

Arrangör

Varvetmilen Bromölla arrangeras av Ryssbergets IK, i samarbete med Göteborgsvarvet.

Huvudpartner

Partner