Spring din bästa mil i Mölndal!

Gör dig redo för 10 km på en snabb, flack bana. Din tid från Varvetmilen Mölndal kan dessutom ge dig en bättre startgrupp i Göteborgsvarvet 2020.

Anmälan till loppet är stängd för tillfället.

Banan:Bansträckning för Varvetmilen Mölndal

Banan är flack, löps två varv och mäter totalt 10 kilometer. Starten hittar du inne på Åby travbana och banan går ett varv på travbanan samt vidare på asfaltsväg.

Tävlingsinformation:Anmälan

Till och med 25 oktober kostar anmälan 275 kr, därefter kostar det 375 kr. Anmälan på webben stänger en timme före start.

Anmäl dig här

OBS! Om loppet skulle bli fulltecknat stänger anmälan tidigare!

Tävlingsinformation:Om loppet

Tid: Klockan 11:00 den 8:e november är det gemensam start för Varvetmilens alla löpare.

Adress: Åby Arenaväg 10, 431 62 Mölndal.

Startbevis och nummerlapp: Du får ditt startnummer skickat till dig via e-post och hämtar ut din nummerlapp i tävlingscentrum, inne på Åby mässan, på tävlingsdagen. Öppet kl 08.00-10.45. Vi rekommenderar att du hämtar ut din nummerlapp och säkerhetsnålar i god tid innan start.

Inför start: Kom ombytt! Omklädningsrum och dusch finns inte tillgängligt.

Vi förvarar kostnadsfritt din väska och värdesaker under loppet. Effektförvaringen är bemannad, men vi vill ändå uppmärksamma dig om att du lämnar in dina tillhörigheter på egen risk.

Tidtagning: I Varvetmilen Mölndal sker tidtagningen med nettotid. Vi använder ett automatiskt tidtagningssystem där alla löpare har ett chip som är fäst på nummerlappen. Den officiella tiden är nettotiden från startlinjen till målgången, du behöver alltså inte trängas för att få en bra position i starten.

Efter loppet: Vid målet erhåller alla löpare som fullföljer medalj. Här finns även vätska.

Tävlingsinformation:Regler/Resultat

Varvetmilen kommer att genomföras i enlighet med Svenska Friidrottsförbundets regler för långlopp. Varje anmälan är personlig och kan inte överlåtas till annan löpare. Varje löpare ställer upp på egen risk.

Placering i startfält: I Varvetmilen tillämpar vi ”kompisseedning”. Detta innebär att alla löpare hjälps åt att ge bästa förutsättningar för hela startfältet att få en så smidig resa som möjligt från start till mål. Du avgör själv var i startfältet du skall starta. Ställ dig där du själv tycker att du tidsmässigt bäst hör hemma! Tillhör du den snabbare delen av startfältet ställer du dig långt fram.

Resultat: Ett sms med ditt resultat skickas efter målgång. Resultatet redovisas på hemsidan senast 12h efter loppet.

Seedningsregler:Seedningsregler för Göteborgsvarvet

I Göteborgsvarvet startar deltagarna i ett stort antal startgrupper. Det som avgör vilken startgrupp en löpare hamnar i beskrivs i seedningsreglerna.

Läs mer

Arrangör:Varvetmilen Mölndal arrangeras av Göteborgs Friidrottsförbund.

Huvudpartner

Partner