Spring din bästa mil Norrköping!

Gör dig redo för 10 km på en snabb, flack bana. Din tid från Varvetmilen Norrköping är dessutom seedningsgrundande till Göteborgsvarvet 2022.

03
apr.

Bra att veta inför start:Tävlingsinformation

Tid: Klockan 11:00 den 3 april är det gemensam start för Varvetmilens alla löpare.

Adress: Bråvalla flygfält

Startbevis och nummerlapp: Du får ditt startnummer skickat till dig via e-post och hämtar ut din nummerlapp i tävlingscentrum på tävlingsdagen. Öppet kl 09.30-10.45. Vi rekommenderar att du hämtar ut din nummerlapp och säkerhetsnålar i god tid innan start.

Inför start: Vi rekommenderar att du kommer ombytt. Toaletter finns vid tävlingscentrum men tyvärr ingen tillgång till omklädning eller dusch.

Väskinlämning: Du kan lämna dina värdesaker vid nummerlappsutdelningen/efteranmälan, öppet kl 09.30-10.45, på tävlingsdagen.

Tidtagning: I Varvetmilen sker tidtagningen med nettotid. Vi använder ett automatiskt tidtagningssystem där alla löpare har ett chip som är fäst på nummerlappen. Den officiella tiden är nettotiden från startlinjen till målgången, du behöver alltså inte trängas för att få en bra position i starten.

Efter loppet: Vid målet erhåller alla löpare som fullföljer medalj. Här finns även vätska.

Resultat: Ett sms med ditt resultat skickas efter målgång. Resultatet redovisas på hemsidan senast 12h efter loppet.

  • Vilken startgrupp du hamnar i: Seedningsregler

    I Göteborgsvarvet startar deltagarna i ett stort antal startgrupper. Det som avgör vilken startgrupp en löpare hamnar i beskrivs i seedningsreglerna.

    Läs mer

  • Regler

    Varvetmilen kommer att genomföras i enlighet med Svenska Friidrottsförbundets regler för långlopp. Varje anmälan är personlig och kan inte överlåtas till annan löpare. Varje löpare ställer upp på egen risk.

Arrangör

Varvetmilen Norrköping arrangeras av Tjalve Friidrott i samarbete med Göteborgsvarvet.

Huvudpartner