Spring din bästa mil i Trollhättan!

Gör dig redo för 10 km på en snabb, flack bana. Din tid från Varvetmilen Trollhättan är dessutom seedningsgrundande till Göteborgsvarvet 2022.

01
maj

Bra att veta inför start:Tävlingsinformation

Tid: Klockan 12:00 den 1 maj är det gemensam start för Varvetmilens alla löpare.

Adress: NEVS Provbana, Stallbacka området, Trollhättan.

Startbevis och nummerlapp: Du får ditt startbevis skickat till dig via e-post och hämtar ut din nummerlapp i tävlingscentrum (NEVS motionscentral) på tävlingsdagen. Öppet kl 10.00-11.45. Vi rekommenderar att du hämtar ut din nummerlapp och säkerhetsnålar i god tid innan start.

Inför start: Vi rekommenderar att du kommer ombytt. Det finns begränsade möjligheter till omklädning och dusch. Toaletter finns i NEVS montionscentral intill nummerlappsutdelningen. Beräkna ca 10 minuters promenad till starten som är belägen inne på NEVS provbana.

Väskförvaring: Vi förvarar kostnadsfritt din väska och värdesaker under loppet. Effektförvaringen är bemannad, men vi vill ändå uppmärksamma dig om att du lämnar in dina tillhörigheter på egen risk.

Tidtagning: Tiden tas med elektroniskt chip, och det är nettotiden från startlinjen till mål som räknas. Tiden startar alltså först när du passerar startlinjen.

Efter loppet: Vid målet erhåller alla löpare som fullföljer medalj. Här finns även vätska

Resultat: Ett sms med ditt resultat skickas efter målgång. Resultatet redovisas på hemsidan senast 12h efter loppet.

  • Vilken startgrupp du hamnar i: Seedningsregler

    I Göteborgsvarvet startar deltagarna i ett stort antal startgrupper. Det som avgör vilken startgrupp en löpare hamnar i beskrivs i seedningsreglerna.

    Läs mer

  • Regler

    Varvetmilen kommer att genomföras i enlighet med Svenska Friidrottsförbundets regler för långlopp. Varje anmälan är personlig och kan inte överlåtas till annan löpare. Varje löpare ställer upp på egen risk.

Arrangör

Varvetmilen Trollhättan arrangeras av LKTV88 i samarbete med Göteborgsvarvet.

Huvudpartner