Spring din bästa mil i Trollhättan!

Gör dig redo för 10 km på en snabb, flack bana. Din tid från Varvetmilen Trollhättan är seedningsgrundande till Göteborgsvarvet 2023.

23
apr.

Bra att veta inför start:Tävlingsinformation

Varvetmilen Trollhättan

Datum: 23 april

Tid: Klockan 12:00

Anmälningsavgift:
295 kr t.o.m 31/1
395 kr fr.o.m 1/2

Adress: NEVS Provbana, Stallbacka området, Trollhättan.

Startbevis och nummerlapp: Du får ditt startbevis skickat till dig via e-post och hämtar ut din nummerlapp i tävlingscentrum (NEVS motionscentral) på tävlingsdagen. Öppet kl 10.00-11.45. Vi rekommenderar att du hämtar ut din nummerlapp och säkerhetsnålar i god tid innan start.

Inför start: Vi rekommenderar att du kommer ombytt. Det finns begränsade möjligheter till omklädning och dusch. Toaletter finns i NEVS montionscentral intill nummerlappsutdelningen. Beräkna ca 10 minuters promenad till starten som är belägen inne på NEVS provbana.

Väskförvaring: Vi förvarar kostnadsfritt din väska och värdesaker under loppet. Effektförvaringen är bemannad, men vi vill ändå uppmärksamma dig om att du lämnar in dina tillhörigheter på egen risk.

Tidtagning: Tiden tas med elektroniskt chip, och det är nettotiden från startlinjen till mål som räknas. Tiden startar alltså först när du passerar startlinjen.

Efter loppet: Vid målet erhåller alla löpare som fullföljer medalj. Här finns även vätska

Resultat: Publiceras på Göteborgsvarvets hemsida inom 2h efter loppet. Har du en anmälan till Göteborgsvarvet 2023 kommer du automatiskt seedas med ditt resultat från Varvetmilen (eller annat bättre seedningsgrundande resultat).

  • Göteborgsvarvets startgrupper: Seedningsregler

    I Göteborgsvarvet startar deltagarna i ett stort antal startgrupper. Det som avgör vilken startgrupp en löpare hamnar i beskrivs i seedningsreglerna.

    Med ett resultat i Varvetmilen seedas du automatiskt till en bättre startgrupp i Göteborgsvarvet 2023 än om du är oseedad, ingen övrig registrering krävs. Du kan redan nu se vilken preliminär startgrupp ett visst resultat kvalificerar dig till.
    Har du flera seedningsgrundande resultat, är det alltid det bästa resultatet du seedas med.

    Läs mer

Arrangör

Varvetmilen Trollhättan arrangeras av LKTV88 i samarbete med Göteborgsvarvet.

Huvudpartner