Partners Göteborgsvarvet Marathon

Huvudpartner:Göteborg & Co

Göteborg har under de senaste 25 åren varit värd för en lång rad evenemang. Som evenemangsstad är Göteborg en metropol och mötesplats för människor från hela världen. Varje år välkomnar Göteborg besökare och deltagare från Göteborgsvarvet, Gothia Cup, Partille Cup, Way Out West, Göteborgs Kulturkalas och många fler evenemang. Göteborg är en plats för stora konserter, festivaler, finaler, internationella tävlingar och årliga mästerskap inom både idrott och kultur.

Huvudpartner:Bauhaus

BAUHAUS bygger svensk idrott och är huvudpartner till Göteborgsvarvet och Göteborgsvarvet Marathon.

BAUAHAUS vill stötta både de största och de minsta. vi vill vara med i VM, EM och på de stora idrottsgalorna, men också när jublet hörs när 7-åringen sparkar in sitt första mål, när det första längdhoppet görs, när skridskorna touchar isen för första gången. För det är något speciellt med idrott. Det är något speciellt när vi ser matchtröjorna på fotbollsplanen, i hockeyrinken, på friidrottsarenorna, i backen och i längdspåret. Idrott engagerar, skapar känslor och ger oss energi. Vi bygger svensk idrott.

Huvudpartner:Göteborg Energi

Göteborg Energi har ett långsiktigt samarbete med Göteborgsvarvet och bidrar till att evenemanget blir mer hållbart genom att leverera 100 % förnybar el och förse publik och löpare med fritt wifi.

Göteborg Energi är evenemangs- och hållbarhetspartner till Göteborgsvarvet samt stolt huvudpartner för Göteborgsvarvet Marathon.

Evenemangspartner:Boozt

Boozt.com är återigen stolt partner till alla lopp under Varvet-veckan. Boozt är nordens snabbast växande online varuhus med allt inom mode, sport, heminredning och skönhetsprodukter till hela familjen. Hos Boozt.com hittar du allt du behöver inför ditt lopp. Oavsett om det gäller löparskor, tights eller annan utrustning har Boozt produkterna som passar dig. Välj dina favoriter bland över 600 skandinaviska och internationella märken som adidas, ASICS, New Balance, Under Armour, Craft och många fler. Boozt.com är också evenemangspartner till Trailvarvet, Stafettvarvet, Specialvarvet, Cityvarvet, Minivarvet och Lilla Varvet, samt huvudpartner till Varvetmilen.

Evenemangspartner:SJ

SJ är ett svenskt reseföretag som erbjuder hållbara tågresor i egen regi och i samarbete med andra. Koncernen omsätter cirka 7,9 miljarder SEK och har 4 600 medarbetare. Som marknadsledande tågoperatör knyter SJ ihop Sverige, liksom Skandinaviens huvudstäder. Varje dag väljer 140 000 personer att resa med någon av SJs 1 200 avgångar från 284 stationer.

Evenemangspartner:Garmin

Garmin är världsledande inom satellitnavigation och har tillverkat produkter för navigation och kommunikation sedan 1989. 2006 lanserade de sin första träningsklocka och har sedan dess utvecklat mängder med produkter inom många olika sportsegment. Garmin erbjuder klockor till alla typer av löpare. Allt från aktivitetsarmband och enklare pulsklockor till avancerade multisportsklockor. Som Timing partner till Göteborgsvarvet vill Garmin hjälpa deltagarna att nå sina mål genom att presentera tider och resultat.

Evenemangspartner:Umara

Umara är nutritionsföretaget i Göteborg som 2013 grundades av två Biomedicinare med fokus på att optimera nutrition för uthållighetsidrottare. Med hjälp av vetenskap, erfarenhet från idrottare och vår egen förmåga att väva ihop teori med praktik, utvecklar vi själva våra produkter för att hjälpa dig prestera så bra du kan utefter dina förutsättningar. Alla kan ta sig upp till nästa nivå och nutritionen är ett av många viktiga verktyg. Till Göteborgsvarvet levererar vi en nyutvecklad sportdryck på stationerna som ska hjälpa dig till nya rekordtider med en lugn och harmonisk mage.

Evenemangspartner:STC

STC är en av Sveriges största gymkedjor med 200 gym från norr till söder. Tillsammans med Göteborgsvarvet sätter STC Sverige i rörelse för en bättre folkhälsa. STC finns med dig från start till mål i Göteborgsvarvet med inspirerande träningstips och pepp inför loppet, härlig uppvärmning innan startskottet och glada hejarop efter banan. Om din kropp ska hålla i det långa loppet rekommenderar STC kompletterande styrke-, kondition- och rörlighetsträning på gym mellan loppen.

STC är evenemangspartner och håller i uppvärmningen inför samtliga lopp under Varvetveckan. Ta rygg på STC.

Evenemangspartner:Ramudden

Ramudden hjälper vi våra kunder att skapa säkra arbetsplatser, precis som vi under Varvetveckan hjälper till att säkra upp Göteborgs gator och torg, så aktiva och publik på bästa sätt kan samsas inom samma område. Ramudden har under flera år levererat material och tjänster till Göteborgsvarvet och vi är stolta över vårt samarbete och att vara en del av denna folkfest. Vår intern friskvårdssatsning Passion For Health, som uppmuntrar till bättre hälsa och glädje samt att träna regelbundet och långsiktigt, går även det hand i hand med vårt engagemang i Göteborgsvarvet.

Evenemangspartner:Renova Miljö

Renova Miljö ABär Västsveriges ledande företag inom avfall och återvinning. Renova Miljö AB samarbetar med Göteborgsvarvet för att höja kvalitén inom avfallshantering och återvinning under evenemanget.

Evenemangspartner:Medbeat

MedBeat är ett av de första företagen i världen som erbjuder en lösning där privatpersoner kan övervaka sin hjärthälsa och upptäcka hjärtproblem utanför sjukhuset. Apparaterna är vattentåliga, utan krångliga kablar och har lång batteritid för att garantera bekvämlighet under EKG-inspelningen. Kunder får EKG-kitet hemskickat, inklusive elektroder, laddare och manual. Apparaten fästs på bröstet för inspelning, varaktighet från ett dygn till en vecka. Efter inspelning skickas apparaten till MedBeat för analys av erfarna kardiologer. Som samarbetspartner till Göteborgsvarvet vill MedBeat säkerställa att samtliga deltagares hjärtan är friska och redo för loppets fysiska utmaningar. Alla som undersöker sitt hjärta och använder koden GBG23, får en biljett till Göteborgsvarvet Marathon!

Evenemangspartner:Chiquita

Chiquita är ett ledande globalt företag inom produktion av frukt som är engagerat i att erbjuda konsumenter i nästan 70 länder den högsta kvaliteten på frukt och service. Chiquitas ikoniska Blåa Klistermärke har varit ett kvalitetsstämpel för högkvalitativ frukt och en hyllning till glädje. Chiquitas bananer är fettfria, kolesterol-fria och ger en källa till kalium, fibrer och vitamin B6. För att lära dig mer, besök www.chiquita.com.

Mediepartner:Göteborgs-Posten

Göteborgsvarvet är världens största halvmaraton, har satt drygt 1,4 miljoner människor i rörelse sedan 1980 och engagerar och aktiverar såväl Göteborg som dess invånare.

Göteborgs-Posten är stadens största tidning och den självklara nyhetsförmedlaren. Vi ger våra läsare nyheter inom ekonomi, politik, sport och kultur, samt guider, recensioner, livesändningar och unika event – däribland allt du behöver för att få koll på Göteborgsvarvet.

Från eliten till folkfesten - följ allt från gp.se

Officiell Partner:Radisson Blu Scandinavia

På Radisson Blu Scandinavia Hotel bor du mitt i centrala Göteborg i något av våra 355 rum och sviter. Omgiven av modern skandinavisk design och med både restauranger och prisbelönt spaanläggning är vi ett självklart val för din nästa hotellvistelse. Sedan 1986 har vi skapat upplevelser för både göteborgare och internationella gäster och vi ser fram emot att få välkomna er till oss. På Atrium Bar & Restaurant kan du bland annat ta del av aktuella erbjudanden, kika på menyn eller varför inte boka bord för vår populära brunch.

Leverantör:Coegi

Coegi – Vi älskar IT. Så du kan älska annat! Coegi (f.d. Floorit AB) etablerades 2004 i Göteborg. Coegi är och vill vara en naturlig del av stora som små evenemang och Göteborgsvarvet är ett av de evenemang som vi självklart ska vara delaktiga i. Året runt, alla timmar på dygnet, hjälper vi verksamheter med att leverera IT som fungerar och när det är löparfest i staden vill vi vara på plats.

Leverantör:Cramo

Cramolevererar 2400 kravallstaket som används under Göteborgsvarvetveckan. Cramo är specieliserade på att hyra ut maskiner, utrustning och flyttbara lokaler till byggindustrin, liksom till övrigt näringsliv och den offentliga sektorn. Dessutom bedriver företaget försäljning av begagnad utrustning för egen och för kunders räkning.Cramo levererar 2400 kravallstaket som används under Göteborgsvarvetveckan. Cramo är specieliserade på att hyra ut maskiner, utrustning och flyttbara lokaler till byggindustrin, liksom till övrigt näringsliv och den offentliga sektorn. Dessutom bedriver företaget försäljning av begagnad utrustning för egen och för kunders räkning.

Leverantör:Layher

Layher AB säljer och marknadsför ställningssystem, väderskydd samt scener och läktare i Sverige. Produkterna används främst inom bygg och anläggning, inom processindustrin samt vid evenemang. Layher levererar alla broar/övergångar under Göteborgsvarvet.